A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

РОЗ'ЯСНЕННЯ ДЛЯ СТРАХУВАЛЬНИКІВ ТА ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ФОРМИ ЛИСТКІВ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ

Відповідно до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», вже в червні 2021 року деякі заклади охорони здоров’я почали роботу із формування та внесення медичних висновків про тимчасову непрацездатність до Реєстру медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я відповідно до Порядку формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність.

11:55 19.08.2021

КУРІННЯ ТА COVID-19 

Курці, у т.ч. кальянів, мають вищий ризик інфікуватися COVID-19 і вищий ризик ускладнень та смерті при інфікуванні COVID-19.

11:21 12.08.2021

ДО УВАГИ ЗЕМЛЕВЛАСНИКІВ ТА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАЧІВ: ПРО ДОТРИМАННЯ «ПРАВИЛ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В УКРАЇНІ» ТА «ПРАВИЛ ОХОРОНИ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖ» В ОХОРОННИХ ЗОНАХ ПЛ

У зв’язку з настанням періоду проведення робіт по збиранню сільськогосподарських культур і з метою запобігання пожеж, Сумський регіональний центр обслуговування мережі Приватного акціонерного товариства «Національна енергетична компанія «Укренерго» повідомляє про необхідність дотримання землекористувачами «Правил пожежної безпеки в Україні», затверджених Наказом Міністерства внутрішніх справ України 30.12.2014 № 1417.

11:18 06.08.2021

СЛУЖБА ПРОБАЦІЇ: АЛЬТЕРНАТИВНИЙ МЕТОД ПОКАРАННЯ

Україна стає на шлях європейського розвитку. Дуже багато роботи проводиться в законодавстві для закріплення найважливіших для країни соціальних та демократичних цінностей людини та громадянина. Ця політика держави, прагне реформувати країну до належного соціально-демократичного рівня, впроваджується у багатьох сферах. П’ятого лютого 2015 року Верховною Радою України прийнято Закон України «Про пробацію».

15:32 04.08.2021

ПРО ВСТАНОВЛЕННЯ (ЗМІНИ МЕЖ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ С. МОСКОВСЬКЕ, РОМЕНСЬКОГО РАЙОНУ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ)

Липоводолинська селищна рада повідомляє про початок розгляду та внесення пропозицій громадськості до проекту землеустрою щодо встановлення (зміни меж населеного пункту с. Московське, Роменського району Сумської області), який розробляється на замовлення селищної ради.

13:58 03.08.2021

РОЗ'ЯСНЕННЯ ДЛЯ СТРАХУВАЛЬНИКІВ ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ ЩОДО ПОЕТАПНОГО ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОЇ ФОРМИ ЛИСТКІВ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ

Доводимо до вашого відома, що набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено, серед іншого, Порядок формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та Інструкцію по роботі з медичними висновками про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та листками непрацездатності на період дії перехідної моделі.

09:20 30.07.2021

З 1 СЕРПНЯ 2021 РОКУ ДІЯТИМЕ ЗАБОРОНА НА ЛОВ РАКІВ

Шановні жителі Липоводолинської територіальної громади! Відповідно до Наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області від 20.07.2021 № 92 «Про встановлення терміну заборони на лов раків у період другої линьки», з 1 серпня 2021 року встановлюється заборона на лов (добування) річкових раків.

10:38 27.07.2021

«ОБІЦЯЙ СОБІ БЕРЕГТИ СЕБЕ»

Під такою назвою благодійний фонд «Квітна», підготував соціальний проект. ФБ «Квітна» допомагає жінкам з діагнозом «рак молочної залози», а також громадянам України з іншими онкологічними захворюваннями. Здійснює активну інформаційно-просвітницьку діяльність з метою ранньої діагностики та боротьби з високою смертністю від раку молочної залози в Україні.

10:55 22.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь