Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

#РОЗКВІТАЙ З ДОНОРUA: ПОНАД 3000 ЗАРЕЄСТРОВАНИХ ДОНОРІВ, 14 ПОДІЙ ТА 8 НОВИХ МОТИВАЦІЙНИХ ІСТОРІЙ ПРО ДОНОРСТВО ЗА МІСЯЦЬ КАМПАНІЇ

Дата: 17.07.2023 09:51
Кількість переглядів: 37

Фото без описуМісяць тому, 14 червня, у Всесвітній день донора, ми розпочали кампанію #Розквітай за підтримки Міністерства охорони здоров'я України, Українського центру трансплант-координації та за участі Національної служби здоров'я України, а також амбасадорки кампанії співачки KOLA. До урочистостей разом з Києвом долучилися 12 міст: відсвяткували донацією на честь Всесвітнього дня донора; а в 6 містах – Дніпрі, Черкасах, Миколаєві, Тернополі, Вінниці та Кропивницькому – команди центрів крові разом з волонтерами ДонорUA висадили гортензії – символ кампанії #Розквітай. За місяць від початку кампанії на платформі ДонорUA вже зареєструвалися понад 3000 нових донорів, з них понад 900 вже встигли поділитися кров’ю.

З 14 червня на 2 поверсі одного з найбільших київських ТРЦ – Gulliver – триває фотопроєкт #Побач з 12 історіями донорів. За цей час понад 150 000 відвідувачів ТРЦ пройшли повз портрети донорів. Встигніть і ви відвідати фотовиставку, й дізнайтеся, хто зображений на 13-му портреті. Адже скоро вона поїде у тур іншими містами України, щоб надихнути іще більше людей долучатися до донорства і, розквітаючи, піклуватися про себе та про інших. Герої проєкту #Побач надихнули вже 8 донорів поділитися своїми історіями. Їх усі ви можете знайти на сайті.

Разом з нашими партнерами – брендом W8less — ми запустили унікальну колекцію одягу, присвячену кампанії. Прибуток з продажу колекції йде на розвиток донорського руху в Україні, тож ви можете підтримати нашу діяльність, доповнивши свій образ новою футболкою чи сукнею і приєднатися до понад 100 стильних доброчинців, які вже придбали собі мерч кампанії. Мерч шукайте тут: https://e.surl.li/w8less_donor

Кампанія #Розквітай популяризує донорство, розповідаючи про його користь і естетику. Триватиме вона до наступного Всесвітнього дня донора, себто до 14 червня 2024 року. У межах #Розквітай передбачено такі активності:

  • фотопроєкт «Побач» — портрети та історії донорів крові;
  • серія акцій «Заквітчуй» — висадка гортензій, символу кампанії;
  • просвітницька програма «Знай» — лекції, ефіри та інтерв’ю з експертами та блогерами;
  • «Скуштуй»: розробка меню для донорів крові;
  • вечірка «Неофіт-паті» для тих, хто здає кров уперше;
  • ексклюзивний мерч кампанії від бренду W8less;
  • участь артистів-амбасадорів, зокрема співачки KOLA.

Як долучитися до кампанії:

Дякуємо всім, хто допомагає рятувати життя та розквітає з ДонорUA!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь