A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

СТАРТУВАВ ІІ ЕТАП ЗМАГАНЬ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

В рамках реалізації ініціативи Президента України «Пліч-о-пліч», з метою популяризації видів спорту, збільшення рухової активності учнів, сьогодні, 18 березня 2024 року  в Липоводолинській громаді  стартував ІІ  етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги».

16:09 18.03.2024

26 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ ВІДЗНАЧАЮТЬ 10 РІЧНИЦЮ СТВОРЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ

Протягом 2014-2022 нацгвардійці постійно були залучені до виконання завдань в ході проведення АТО/ООС, заходах зі забезпечення Нацбезпеки та оборони, відсічі та стримуванні збройної агресії російської федерації. З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України брали активну участь у обороні Києва та Київської області від рашистської навали, а сьогодні нищать ворога в Східних та Південних регіонах нашої держави.

08:32 18.03.2024

ЗНЕЗАРАЖЕННЯ КОЛОДЯЗЯ. ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ ТА ЩО ЗАСТОСОВУВАТИ?

Використання води для пиття є однією з найважливіших потреб людини. Але треба пам’ятати, що вода може бути одним із факторів передачі інфекційних захворювань, в першу чергу – кишкових інфекцій. Крім кишкових інфекцій, через питну воду можуть передаватися також захворювання на туляремію, лептоспіроз, сибірську виразку і інші інфекційні захворювання. 

09:41 15.03.2024

ЗАПРОШУЄМО МОЛОДЬ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИТИСЯ ДО ОПИТУВАННЯ!!!

14.03.2024 року Липоводолинська селищна рада за результатами засідання ініціативної групи щодо створення колегіально-дорадчого органу Молодіжна рада, анонсує початок анкетування молоді Липоводолинської селищної територіальної громади.

13:46 14.03.2024

УВАГА: ВІДКРИТО НОВИЙ МАРШРУТ ПЕРЕВЕЗЕННЯ ГРОМАДЯН

З 18 березня 2024 року будуть здійснюватися автобусні перевезення за приміським маршрутом загального користування «Липова Долина – Байрак». Перевезення будуть здійснюватися в понеділок і середу. 

13:25 14.03.2024

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ!

День усіх, хто не залежно від національності та громадянства, добровільно пішов на визвольну війну за єдність та незалежність нашої держави.

10:29 14.03.2024

ОЛЬГА ХИЖНЯК: «СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНОЇ РАДИ ДАСТЬ ПОШТОВХ ДЛЯ РОЗВИТКУ МОЛОДІ В НАШІЙ ГРОМАДІ»

Сьогодні, під головуванням першого заступника селищного голови Ольги ХИЖНЯК відбулося перше засідання ініціативної групи щодо створення консультативно-дорадчого органу при Липоводолинській селищній раді «Молодіжна рада».

10:18 14.03.2024

ПСИХОЛОГИ ПРОВЕЛИ ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ОТРИМУВАЧІВ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ

В умовах війни зросла потреба в психологічній допомозі людям, які пережили травматичні події. З метою стабілізації їх психічного стану, пошуку шляхів вирішення власних психологічних проблем, формування навичок самозаспокоєння, відновлення психічного здоров’я 13.03.2024 в приміщення краєзнавчого музею практичним психологом КУ «Центр надання соціальних послуг» Вікторією БОРИСЕНКО та психологом БФ «Право на захист» Оксаною ЗАЛОЗНОЮ для отримувачів соціальних послуг було проведено   тренінг «Емоційне вигорання під  час війни». 

10:11 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь