A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що з 3 червня 2021 року відновлюються пасажирські перевезення за автобусним маршрутом «Семенівка-Ромни» (через села Саї, Беєве, Московське, Суха Грунь). Графік руху автобусу за маршрутом залишається без змін.

14:16 31.05.2021

ПОНАД 900 ПРАЦЮЮЧИХ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ РОДИН СУМЩИНИ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЦЬОГОРІЧ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ ЛІКУВАННЯМ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області та його відділення проводять активну роботу по реалізації прав застрахованих осіб, тобто працюючих, та членів їх сімей  на реабілітаційне лікування у санаторно-курортних закладах після перенесених захворювань і травм. На ці цілі нинішнього року передбачено понад 11мільйонів гривень для відновлення здоров’я більше, ніж 900 осіб. З початку року на реабілітаційне лікування у санаторно-курортні заклади України вже направлено 124 застраховані особи та члени їх сімей.

20:23 19.05.2021

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПОТЕРПІЛИХ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Одним з важливих напрямів діяльності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Сумській області є соціальний захист потерпілих на виробництві та членів їх сімей. У разі настання страхового випадку цій категорії громадян здійснюється призначення та надання страхових виплат та медико-соціальних послуг.

20:14 19.05.2021

СБУ ЗАКЛИКАЄ УКРАЇНЦІВ ОСОБЛИВО ДБАТИ ПРО БЕЗПЕКУ ПІД ЧАС СВЯТ

Напередодні Великодніх і травневих свят Служба безпеки України закликає громадян бути особливо пильними в питаннях власної та громадської безпеки. Адже щороку у цей період традиційно посилюється російська пропаганда, інформаційні вкиди та фейки, зростає вірогідність диверсій, щоб дестабілізувати ситуацію в нашій країні. СБУ, як завжди, системно протидіє цим проявам. Зокрема, у більшості регіонів Служба протягом квітня провела низку антитерористичних навчань, відпрацювалися дії із захисту стратегічно важливих об’єктів і державних кордонів. Водночас ми розуміємо, що у такий період необхідні пильність і свідоме ставлення до безпеки з боку кожного громадянина. Тому СБУ нагадує про гарячу лінію в області (0542) 61-00-69. На неї потрібно телефонувати у випадку, якщо ви:

13:15 30.04.2021

ЗАПРОШУЄМО НА НАВЧАННЯ!

Державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» запрошує на навчання жителів громади.

10:24 30.04.2021

ПРО ОПРИЛЮДЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

Згідно ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на сайті Липоводолинської селищної ради  (http://ldol.gromada.org.ua/) в розділі «Регуляторна діяльність» оприлюднено проект регуляторного акту (з аналізом його регуляторного впливу):

09:35 30.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь