A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

БЕРЕЖІМО ЛІС!

Ліси – це зелені легені нашої планети, що наповнюють атмосферу киснем. Чотири дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини.

11:36 25.06.2021

ВІДБУЛАСЯ  НАРАДА З ПРОБЛЕМНИХ ПИТАНЬ ВСТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗСЛІДУВАННЯ ГОСТРИХ ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ МЕДИЧНИХ ТА ІНШИХ ПРАЦІВНИКІВ

Як прискорити в області темпи встановлення та розслідування гострих професійних захворювань медичних та інших працівників, спричинених інфікуванням COVID-19 при виконанні професійних обов’язків? Цю актуальну тему було розглянуто на розширеній нараді, яка відбулася під головуванням начальника управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області Віри Лаврик.

15:25 14.06.2021

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС З ВИЗНАЧЕННЯ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ

Роменська районна державна адміністрація оголошує конкурс з визначення  автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Роменського району.

11:16 11.06.2021

КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ ТА ОПЕРАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ СИЛ

Відділ соціального захисту населення Липоводолинської селищної ради повідомляє, що в рамках реалізації бюджетної програми з професійної адаптації учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції, наразі існує можливість пройти навчання у Роменському спортивно-технічному клубі Товариства сприяння обороні України за професіями водіїв мото- та автотранспортних засобів категорій А,А1, В, С1,С,D1,D BE,CE, D1E.

15:51 10.06.2021

ПЕРЕХІД НА ЕЛЕКТРОННІ ЛИСТКИ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ: ЯКІ ЗМІНИ ОЧІКУЮТЬСЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ ТА РОБОТОДАВЦІВ

В Україні розпочинається перехід закладів охорони здоров’я на створення електронних медичних висновків замість видачі паперових листків непрацездатності. Для застрахованих осіб, тобто працюючих, програмні засоби автоматично формуватимуть на їх підставі е-лікарняний. Такий електронний листок непрацездатності не потребує дублювання на бланку та наділений повним переліком функцій паперової версії.

12:03 09.06.2021

УЧАСТЬ  У ПРЕС КОНФЕРЕНЦІЇ

Асоціація сільських, селищних рад та об'єднаних громад України запрошуємо взяти  участь  у прес конференції на тему: “Питання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб”, яка відбудеться 3 червня о 14:00. Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

11:11 04.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь