A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

КОНСУЛЬТАЦІЇ З ПИТАНЬ ПІЛЬГОВОГО ФІНАНСУВАННЯ ТА ПОШУКУ ПАРТНЕРІВ ПО ПРОГРАМАХ ЄС

Консультації організовані Клубом Ділових Людей Україна в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

16:38 26.10.2021

ВІЙСЬКОВА СЛУЖБА ЗА КОНТРАКТОМ У 72-гій ОМБ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Перший відділ Роменського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки запрошує на військову службу за контрактом до 72-гої окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців (м. Біла Церква Київської області).

08:58 21.10.2021

В УКРАЇНІ ОФІЦІЙНО ПІДТВЕРДИЛИ ВИПАДОК ПОЛІОМІЄЛІТУ В МАЛЕНЬКОЇ ДИТИНИ РІВЕНЬ ОХОПЛЕННЯ ЩЕПЛЕННЯМИ ВІД ПОЛІОМІЄЛІТУ (ДІТЕЙ ДО 1 РОКУ) НА СУМЩИНІ – 62,8%

В Україні зафіксували та підтвердили випадок паралічу, який був зафіксований у 1,5 річної дитини з Рівненської області. Хвороба викликана дериватом вакцинного штаму поліовірусів 2 типу (Sabin 2). Батьки свідомо відмовились від щеплень, передбачених медичними стандартами, через релігійні переконання.

08:18 07.10.2021

ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ НА БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПІДПРИЄМНИЦЬ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

В межах спільного проєкту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Міжнародної організації праці (МОП)  «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» оголошується набір на безкоштовний онлайн тренінг для жінок-підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу (МСБ) в Сумській області.

09:04 30.09.2021

ПРО ВЕБІНАР ДЛЯ БІЗНЕСУ

Інформуємо, що Чернігівською торгово-промисловою палатою у рамках ініціативи COVID-19 Бізнес-кліники проекту «ЕU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» 28-29 вересня 2021 року з 10:00 до 13:00 відбудеться 2-денний вебінар «Експорт: від вибору ринку до В2В перемовин».

08:47 28.09.2021

НЕДРИГАЙЛІВСЬКЕ ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ІНФОРМУЄ: БЕЗПЕЧНЕ ВИКОНАННЯ ЛІСОСІЧНИХ ТА ДЕРЕВООБРОБНИХ РОБІТ

Недригайлівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області (далі відділення Фонду) здійснює функції загальнообов’язкового державного соціального страхування на території п`яти адміністративно-територіальних одиниць – Недригайлівської, Коровинської, Вільшанської, Липоводолинської та Синівської ОТГ. Одним з основних завдань відділення Фонду є виконання статутного напрямку щодо проведення профілактичних заходів консультативного та роз’яснювального характеру, спрямованих на усунення шкідливих і небезпечних факторів, запобігання нещасним випадкам на виробництві, професійним захворюванням та іншим випадкам загрози здоров’ю застрахованих осіб.

16:30 22.09.2021

ВІДКРИТО РЕЄСТРАЦІЮ НА БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПІДПРИЄМНИЦЬ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

В межах спільного проєкту Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Міжнародної організації праці (МОП)  «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» оголошується набір на безкоштовний онлайн тренінг для жінок-підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу (МСБ) в Сумській області.

10:01 21.09.2021

НА ТЕРИТОРІЇ ПРИКОРДОННИХ РАЙОНІВ СУМСЬКОЇ ТА ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ПРОВОДИТИМУТЬ МІЖРЕГІОНАЛЬНІ ТАКТИКО-СПЕЦІАЛЬНІ КОНТРДИВЕРСІЙНІ НАВЧАННЯ

13-15 вересня Координаційні групи Антитерористичного центру при регіональних підрозділах Служби безпеки України Сумщини та Чернігівщини проводитимуть планові міжрегіональні контрдиверсійні навчання.

16:20 09.09.2021

ФЕСТИВАЛЬ ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ

Шановні друзі, бізнес-діячі, підприємці та майстри  Липоводолинської селищної територіальної громади, запрошуємо Вас стати учасником Фестивалю «Бізнес і родина – єдине ціле», присвяченого Дню Підприємця та Дню міста. Фестиваль орієнтований на співпрацю з кращими представниками малого та середнього бізнесу міста і області Сумщини. На заході кожен підприємець матиме можливість гідно представити свій бренд.

12:11 19.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь