A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ПРАЦІВНИКИ СУМЩИНИ ПРОВЕЛИ НА ЛІКАРНЯНИХ НА 16,5% БІЛЬШЕ ДНІВ ЗА ПІДСУМКАМИ 11 МІСЯЦІВ

Упродовж січня-листопада 2021 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області прийняло на оплату понад 870 тисяч днів лікування від захворювань, травм, а також догляду за хворими рідними і проходження самоізоляції від COVID-19 українськими працівниками. Це на 16,5% більше, ніж за відповідний період 2020 року.

10:02 14.12.2021

ЛІКАРНЯНІ ПО НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ ВНАСЛІДОК АЛКОГОЛЬНОГО СП’ЯНІННЯ НЕ ОПЛАЧУЮТЬСЯ

За час лікування захворювань і травм Фонд соціального страхування України компенсує працівникам втрачений заробіток. Однак, якщо непрацездатність настала внаслідок алкогольного, наркотичного, токсичного сп’яніння або пов’язаних з ним дій, допомога за таким лікарняним не надається.

12:12 10.12.2021

СКАСОВАНО ТИМЧАСОВИЙ ДОЗВІЛ НА ЗАЛУЧЕННЯ ДО РОБОТИ БЕЗ ПРОХОДЖЕННЯ МЕДИЧНИХ ОГЛЯДІВ

У зв’язку зі змінами в діючому законодавстві управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області нагадує роботодавцям про необхідність поновлення роботи з організації проведення медичних оглядів за процедурою, передбаченою вимогами наказу МОЗ України від 21.05.2007 № 246 «Про затвердження Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій».

12:03 10.12.2021

ГІД З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

Для інформування про наявні можливості для громадян Мінцифри запускає з 1 грудня 2021 року соціальну рекламну кампанію з серією інформаційних матеріалів про Гід з державних послуг.

14:53 09.12.2021

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!

Головне управління ДПС у Сумській області повідомляє, що фізичні особи - платники податків мають можливість через електронний сервіс «Електронний кабінет» Державної податкової служби України (далі - ДПС) подати заяви на проведення реєстрації, внесення змін та отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків ДПС без безпосереднього звернення до Державних податкових інспекцій.

11:35 09.12.2021

ПОСИЛЕННЯ СПРОМОЖНОСТЕЙ УКРАЇНСЬКИХ ДЕРЖАВНИХ ОРГАНІВ У СФЕРІ КІБЕРГІГІЄНИ ТА КІБЕРБЕЗПЕКИ

Для державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Координатор проектів ОБСЄ  в Україні реалізує проєкт "Посилення спроможностей українських державних органів у сфері кібергігієни та кібербезпеки". У співпраці із Міністерством цифрової трансформації розроблено декілька ініціатив:

08:37 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь