A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ФОНД ВИПЛАТИВ ПІВ МІЛЬЯРДА ГРИВЕНЬ ДЕКРЕТНИХ ДОПОМОГ ЗА ЧАС ВІЙНИ

Допомога по вагітності та пологах виплачується Фондом соціального страхування України попри воєнний стан, евакуацію працівниці, неможливість формування роботодавцем заяви та навіть у разі виходу у декрет після призупинення дії трудового договору на час війни.

14:48 27.04.2022

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ ЩОДО ОРГАНІЗАЦІЇ ВИКОНАННЯ РОБІТ ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ ПІД ЧАС ВОЄННИХ (БОЙОВИХ) ДІЙ

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. Враховуючи, що 24 лютого 2022 року розпочалася повномасштабна збройна агресія російської федерації проти України доводим до уваги роботодавців розроблені Державною службою України з питань праці рекомендації з питань підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях, направлених на збереження життя та здоров`я  під час виконання своїх професійних обов`язків, дотримання вимог охорони праці.

14:30 26.04.2022

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ОРГАНІЗАЦІЇ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЮ ВЕСНЯНО-ПОЛЬОВИХ РОБІТ В УМОВАХ ВОЄННИХ (БОЙОВИХ) ДІЙ В УКРАЇНІ.

З метою створення безпечних і безаварійних умов праці у суб’єктів господарювання сільського господарства та мінімізації ризиків виникнення нещасних випадків на виробництві під час проведення весняно-польових робіт в умовах воєнних (бойових) дій в Україні, роботодавцям пропонується вжити такі заходи:

14:37 20.04.2022

Е-ЛІКАРНЯНІ МОЖНА ОПЛАЧУВАТИ БЕЗ ЗМІНИ СТАТУСУ НА "ГОТОВИЙ ДО СПЛАТИ"

Після відновлення роботи Електронного реєстру листків непрацездатності, доступ до якого призупинявся на початку війни, деякі електронні лікарняні залишились у статусі «закритий» попри вичерпання строків.

14:34 11.04.2022

НА ЧАС ВІЙНИ ПРИЗНАЧИТИ ЛІКАРНЯНІ МОЖНА НА ПІДСТАВІ ЛИСТКА НА РОЗДРУКОВАНОМУ БЛАНКУ: ЯК ПОДАТИ ЗАЯВУ-РОЗРАХУНОК

Через бойові дії, ускладнену логістику і технічні обмеження, створення електронних лікарняних або видача паперових листків непрацездатності сьогодні можуть бути ускладнені.

14:29 07.04.2022

ЛІКАРНЯНІ УКРАЇНСЬКИМ ПРАЦІВНИКАМ, З ЯКИМИ ЧЕРЕЗ ВІЙНУ ПРИЗУПИНИЛИ ТРУДОВИЙ ДОГОВІР, ЗАПЛАТИТЬ РОСІЯ

В умовах воєнного часу українські роботодавці можуть призупинити дію трудового договору зі своїми працівниками – у такому випадку працівник тимчасово припиняє виконувати роботу, однак трудові відносини зберігаються.

14:22 05.04.2022

У СІЧНІ НА СУМЩИНІ ПРИЙНЯТО НА ФІНАНСУВАННЯ МАЙЖЕ 18 ТИСЯЧ ДНІВ ДЕКРЕТНИХ

За підсумками першого місяця 2022 року управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області прийняло на фінансування лікарняні листки, видані у зв’язку із вагітністю та пологами, тривалістю майже 18 тисяч днів. Загалом у січні  призначено 5,7 млн гривень декретних виплат за кошти Фонду для 162 працюючих жінок.

08:38 22.02.2022

ДО УВАГИ СТРАХУВАЛЬНИКІВ, ЗАСТРАХОВАНИХ ОСІБ, ПОТЕРПІЛИХ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ!

З 01.03.2022 надання матеріального забезпечення та медико-соціальних послуг на Сумщині будуть здійснювати 5 відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області замість 10 нині діючих.  Таке рішення прийняло правління Фонду з метою приведення структури управління у відповідність до територіальної реформи.

14:38 16.02.2022

НА СУМЩИНІ ПРОФІНАНСОВАНО ЩОМІСЯЧНІ СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ЗА СІЧЕНЬ У ПОВНОМУ ОБСЯЗІ

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області 10 лютого здійснило фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за січень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для 4828 осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

15:44 15.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь