A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ПРО ОПРИЛЮДЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

Згідно статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, на сайті Липоводолинської селищної ради (http://ldol.gromada.org.ua/) в розділі «Регуляторна діяльність» (підрозділ «Оприлюднення проектів регуляторних актів») оприлюднено проект регуляторного акта (з аналізом його регуляторного впливу):

16:06 08.06.2022

22,7 ТИСЯЧІ ПРАЦІВНИКІВ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ ДОПОМОГИ ВІД УПРАВЛІННЯ ФОНДУ ЗА ЧАС ВІЙНИ

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати для українців страховий захист попри воєнний стан. Так, з початку російської агресії лікарняні та декретні допомоги за соцстрахівські кошти отримали 22,7 тисячі працівників Сумщини на загальну суму майже 85 мільйонів  гривень.

15:25 08.06.2022

ЛІКАРНЯНІ І СТРАХОВІ ВИПЛАТИ ПРОДОВЖУЮТЬ ФІНАНСУВАТИСЯ НА ХЕРСОНЩИНІ ПОПРИ ОКУПАЦІЮ

Окупація селищ і міст Херсонщини розпочалась з перших днів повномасштабного російського вторгнення, а на початку березня російськими терористами було захоплено обласний центр. Однак попри тимчасову окупацію херсонці продовжують чинити опір, а Фонд соціального страхування України постійно вирішує технічні обмеження та адаптує процеси до змінних обставин, аби забезпечити мешканців області виплатами та допомогами попри всі перепони.

13:56 07.06.2022

УВАГА! ВІДБІР ПРОБ КРОВІ ВІД ВРХ

За повідомленням Липоводолинської районної державної лікарні ветеринарної медицини, 06.06.2022 року з 7:00 год. в кінці вул. Шевченка і вул. Покровська буде проводитися відбір проб крові від ВРХ для дослідження на лейкоз, бруцельоз, дослідження на туберкульоз ВРХ та щеплення проти сибірки.

11:33 03.06.2022

З ПОЧАТКУ ВІЙНИ НА СУМЩИНІ НАРАХОВАНО ДОПОМОГИ ЗА 7,6 ТИСЯЧ ДНІВ ДОГЛЯДУ ЗА ХВОРИМИ ДІТЬМИ

З початку війни працівники Сумщини провели 7,6 тисяч днів, доглядаючи за хворими дітьми і родичами. Починаючи з 24 лютого, управління виконавчої дирекції  Фонду у Сумській області прийняло на оплату листки непрацездатності по догляду за хворими рідними на 2,4 мільйонів гривень. Допомоги нараховано для 810 працюючих Сумщини.

09:02 03.06.2022

АМУ ЗАКЛИКАЄ ПІДТРИМАТИ ПРОЕКТ «Я З ТОБОЮ»

Компанія «The Hands Production» з метою привернути увагу світу до потреб українських дітей, які постраждали від повномасштабної війни рф проти України, ініціювала проєкт «Я з тобою». Асоціація міст України звернулася до своїх громад-членів із проханням підтримати ініціативу доброчинців.

09:12 01.06.2022

УВАГА!!! ВНЕСЕННЯ ГЕРБІЦИДІВ!!!

З метою профілактики отруєння бджіл та дотримуючись вимог ст. 30 Закону України «Про бджільництво» ТОВ «КОБЗАРЕНКО АГРО» повідомляє, що з 01.06.22 року по 04.06.22 року, на території с. Бухалове Лучанського старостинського округу та в районі ставків, що розміщені в урочищі «Вільшана» (Лучанського старостинського округу), товариством буде здійснюватися оброблення полів кукурудзи гербіцидами (бакова суміш) – Муссон нормою 1,25 л на 1 га та Примус нормою 0,5 л на 1 га. Гербіциди разового застосування.

10:11 31.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь