A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що одинадцятою сесією восьмого скликання Липоводолинської селищної ради   12 липня 2022 року прийняте рішення «Про місцеві податки та збори на території Липоводолинської селищної територіальної громади».

10:27 19.07.2022

ЧИ ОПЛАЧУЮТЬСЯ ЛІКАРНЯНІ ПІД ЧАС ПРОСТОЮ?

Кожен працівник має право на отримання компенсації втраченого за час лікування заробітку – в умовах війни Фонд соціального страхування України продовжує фінансувати допомоги по тимчасовій втраті працездатності в повному обсязі.

16:03 18.07.2022

ДО ВІДОМА

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що виконавчим комітетом Липоводолинської селищної ради   11 липня 2022 року прийняте рішення «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів  на міському автобусному маршруті загального користування № 1 «Липова Долина АС (вул. Горького) – зупинка Шляхова (вул. Роменська)».

11:54 18.07.2022

ПОЗНАЧКА ЗВ’ЯЗКУ ХВОРОБИ АБО ТРАВМИ ІЗ ВИРОБНИЦТВОМ В Е-ЛІКАРНЯНОМУ ВСТАНОВЛЮЄТЬСЯ ЛІКАРЯМИ ФОНДУ

Застраховані особи отримують від Фонду соціального страхування України компенсацію втраченого за час лікування заробітку незалежно від причин настання тимчасової непрацездатності (виключення – непрацездатність, викликана сп’янінням, протиправною діяльністю тощо). Однак якщо у загальних випадках розмір допомоги від ФССУ буде залежати від тривалості страхового стажу, то в разі травмування під час виконання посадових обов’язків чи профзахворювання Фонд профінансує допомогу в обсязі 100% середнього доходу незалежно від стажу.

09:55 18.07.2022

ДОПОМОГИ НА СУМЩИНІ ЗА ЛІКАРНЯНИМИ СКЛАЛИ 3,6 ТИСЯЧІ ГРН НА ОСОБУ ЗА ПІДСУМКАМИ ПІВРІЧЧЯ

Упродовж першого півріччя 2022 року за допомогами у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності до управління виконавчої дирекції  Фонду соціального страхування України у Сумській області звернулись понад 40 тисяч осіб. У середньому за цей період кожна з них провела на лікарняних майже 10 оплачуваних за кошти ФССУ днів.

10:03 14.07.2022

ФІНАНСОВА ПІДТРИМКА СТАРТАПІВ В УКРАЇНІ

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 р. № 736 затверджено «Порядок реалізації експериментального проекту щодо надання на конкурсних засадах фінансової підтримки стартапам в Україні, у тому числі в сфері інформаційних технологій». З умовами участі у програмі «Грант на реалізацію стартапу, у тому числі в сфері ІТ» можна ознайомитися за посиланням: https://www.me.gov.ua/?lang=uk-UA 

15:13 13.07.2022

ФОНД ВИПЛАТИВ ПОНАД П’ЯТЬ МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ ЛІКАРНЯНИХ ЗА ЧАС ВІЙНИ

Державний страховий захист від Фонду соціального страхування України зберігається для працевлаштованих українців попри воєнний стан. З початку війни Фонд виплатив застрахованим особам з усієї України понад п’ять мільярдів гривень лікарняних і декретних – допомоги від ФССУ отримав майже один мільйон українців.

11:40 08.07.2022

ІНФОРМАЦІЯ ДО УВАГИ!!!!

Недригайлівське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області надає інформацію про контактні номера телефонів, а також поштову та електронну адресу, на які має здійснюватися надання страхувальниками (роботодавцями) повідомлень про нещасний випадок/гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві відповідно до норм Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 № 337.

11:23 08.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь