A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

МІНІСТЕРСТВО ЦИФРОВОЇ ТРАНСФОРМАЦІЇ ЗАПУСТИЛО НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРОЄКТ З ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ ДІЯ.ЦИФРОВА ОСВІТА

На виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України, затвердженої Постановою Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 р. № 471, зокрема, цілі: «Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути», Міністерство цифрової трансформації запустило національний проєкт з цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта.

11:17 16.07.2021

РОЗПОЧНИ СВІЙ БІЗНЕС СЕРЕД ЖІНОК, ЯКІ МАЮТЬ БІЗНЕС ІДЕЮ

Інформуємо, що Міжнародна організація праці у співпраці (далі - МОП) з Програмою розвитку організації Об’єднаних Націй (ПРООН) розпочали реалізацію спільного проекту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні». Проект спрямований на стале відновлення рівня життя населення, що постраждало від наслідків пандемії COVID-19 в Україні, через розширення економічних можливостей для жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для реалізації таких можливостей. Проект реалізується у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.

15:34 06.07.2021

ЩОДО ДЕРЖАВНОЇ ПІДТРИМКИ РОЗВИТКУ ТВАРИННИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ У 2021 РОЦІ

Повідомляємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 (із змінами) (далі-Постанова). Постановою визначені основні напрями та механізми надання державної підтримки для розвитку тваринництва суб’єктам господарювання всіх форм власності (додається).  Напрями та алгоритми надання підтримки: 

11:41 05.07.2021

ПОСЛУГИ ПІДУТЬ ЗА ДИТИНОЮ

Діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти які перебувають в складних життєвих обставинах, діти з особливими освітніми потребами та діти з інвалідністю зможуть отримувати якісні соціальні послуги та інклюзивну освіту за місцем їх проживання - у територіальній громаді. Таке завдання визначають зміни до Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей на 2017-2026 роки (далі – Стратегія), ухвалених Урядом за ініціативи Міністерства соціальної політики України. Ці зміни були підготовлені в рамках проекту “Модернізація системи соціальної підтримки населення”, який реалізується Мінсоцполітики за підтримки Світового банку.

10:11 05.07.2021

УКРПОШТА ПОВІДОМЛЯЄ: СКАСОВАНО ОБОВ’ЯЗКОВЕ ПЕРЕВЕДЕННЯ ВИПЛАТИ ПЕНСІЇ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ НА КАРТКОВІ РАХУНКИ

Укрпошта повідомляє про скасування обов’язкового переведення виплати пенсії та соціальної допомоги на карткові рахунки з вересня 2021 року, як це раніше було визначено.

09:17 05.07.2021

ТИМЧАСОВИЙ ГРАФІК РОБОТИ МУЗЕЮ ТА ВИСТАВКИ ЖИВОПИСУ

Шановні жителі Липоводолинської громади! Звертаємо Вашу увагу, що відвідати музейну експозицію «Липоводолинщина вражає» та виставку живопису й декоративно-прикладного мистецтва Ви можете щовівторка з 9.00 до 17.00 год. та щоп’ятниці з 9.00 до 16.00 год. В інші дні виставкові зали закриті.

14:22 02.07.2021

РУКА ДОПОМОГИ ПРОСТЯГНУТА ДЛЯ ВСІХ

З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання. Допомога розміром до 15 мінімальних зарплат є безвідсотковою та поворотною – її необхідно буде повернути через три роки підприємницької діяльності. Але сума, що повертається, буде зменшена на розмір сплачених за три роки податків та єдиного соціального внеску. Детальний опис механізму надання допомоги міститься за посиланням.

08:44 02.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь