Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

29 вересня 2020 року в залі засідань Липоводолинської селищної ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Сергій НИЩЕТА. На засідання з’явилося  19 членів виконкому, серед запрошених були керівники відділів та комунальних підприємств, спеціалісти селищної ради.

15:09 29.09.2020

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ УСИНОВЛЕННЯ!

ПРИВІТАННЯ ДО ДНЯ УСИНОВЛЕННЯ!

30 вересня Україна відзначає День усиновлення. Напередодні свята селищний голова  Сергій НИЩЕТА привітав усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів. Це свято доброти та  милосердя  яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину.

11:28 29.09.2020

ЯКІСТЬ ПИТНОЇ ВОДИ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ КОМУНАЛЬНИХ СЛУЖБ

ЯКІСТЬ ПИТНОЇ ВОДИ НА ПОСТІЙНОМУ КОНТРОЛІ КОМУНАЛЬНИХ СЛУЖБ

Вода - одна з найважливіших факторів зовнішнього середовища, без якого неможливе існуванні органічного життя на Землі. Говорити про те, яку якість має вода, а також, чи відповідає вона встановленим загальним нормам можна  лише після повного бактеріологічного та хімічного аналізу води.

08:32 29.09.2020

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ДОШКІЛЛЯ!

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА – ДНЯ ДОШКІЛЛЯ!

Шановні вихователі та дошкільні працівники! 27 вересня, вихователі та працівники дошкільних установ відзначають своє професійне свято. У цей осінній святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня Дошкілля.

15:44 25.09.2020

ОЧИЩЕННЯ  КАНАЛІЗАЦІЙНИХ  МЕРЕЖ

ОЧИЩЕННЯ КАНАЛІЗАЦІЙНИХ МЕРЕЖ

Система водовідведення багатоповерхівок  селища Липова Долина  в силу свого віку потребує регулярного та систематичного догляду. Для запобігання аварійних ситуацій каналізаційні мережі вулиці Роменської щоденно прочищають працівники комунального підприємства «ЖКГ Липоводолинське». На це витрачаються значні фінансові та трудові ресурси.

13:43 25.09.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Постановою Центральної виборчої комісії від 04 вересня 2020 року № 225 ліквідовано виборчу дільницю № 590337, яка знаходилась  в смт Липова Долина по вулиці Полтавська, 17 через проведення капітального ремонту приміщення Центру надання адміністративних послуг Липоводолинської селищної ради.

09:15 23.09.2020

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

УВАГА! ВІДКЛЮЧЕННЯ ГАЗОПОСТАЧАННЯ

Шановні жителі Липоводолинської грормади, АТ “СУМИГАЗ» повідомляє, що у зв’язку з проведенням робіт по реконструкції ШГРП с. Семенівка буде припинено газопостачання таких сіл: Кімличка, Новосеменівка, Семенівка зранку 22 вересня 2020 року. Також буде припинено газопостачання в смт Липова Долина та селі Побиванка зранку 29 вересня 2020 року. Поновлення газопостачання буде після виконання всіх запланованих робіт.

06:52 22.09.2020

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА БЕРЕСТІВКА!

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА БЕРЕСТІВКА!

21 вересня християнська церква на честь Богородиці Діви Марії, матері Ісуса Христа святкує Різдво Пресвятої Богородиці, або Малу Пречисту, що є одним з дванадесятих свят. Для жителів села Берестівка 21 вересня – особливий день, адже вони відзначають храмове свято – День села. Для кожної людини рідне село – це частинка душі, мила і дорога  серцю сторона. Тут ми народились, тут проживають наші батьки, сюди повертаємося з далеких доріг. День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс,  хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини. Історія села сягає сивої давнини. Серед жителів  існує  легенда, що колись  через село проходив Чумацький шлях, обабіч якого росли високі древа – берестки. Під ними  часто в спеку відпочивали чумаки. Говорять, що саме вони і назвали село Берестівкою.

10:19 21.09.2020

ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА!

ВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА!

Шановні мешканці  Яснопільщинського старостинського округу! Прийміть найщиріші вітання з нагоди храмового свята та  Дня села! 21 вересня – свято Різдва Пресвятої Богородиці, свято справжньої радості. У цей день не працювали, не пустували, а після молитв у храмі збирали веселі гостини. І  саме в цей день село Яснопільщина святкує свій «день народження».  Для одних яснопільщан  - це нагода покликати за святковий стіл всіх рідних, з якими вже не бачилися давно, для інших – зустрітися з односельчанами, друзями та  поговорити про буденні справи.

10:13 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь