A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЮ СЕЛИЩНОЮ РАДОЮ РОЗПОЧАТО РОБОТУ З ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ НАЗВ ВУЛИЦЬ І ПРОВУЛКІВ, ЯКІ МІСТЯТЬ РОСІЙСЬКЕ ПОХОДЖЕННЯ

Дата: 21.06.2022 15:32
Кількість переглядів: 354

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України у Липоводолинській громаді, як і в переважній більшості громад України, проводиться робота щодо перейменування назв вулиць і провулків, які містять російське походження. Український інститут національної пам’яті теж повністю підтримує ініціативу громад про перейменування назв, пов’язаних із державою-агресором, комуністичним тоталітарним режимом, імперськими та радянськими ідеологемами, вважає логічним продовженням декомунізаційних процесів, не чекаючи кінця війни.

До відома старостатів доведено перелік вулиць, які містять російське походження та підлягають перейменуванню. На даний час проводиться збір  пропозицій, щодо нових назв вулиць у населених пунктах громади.

Після надходження пропозицій, проект рішення селищної ради про перейменування вулиць буде розміщено для громадського обговорення на сайті селищної ради.

Перейменування вулиць не тягне за собою необхідності термінового внесення змін чи заміни документів, що ідентифікують особу, встановлюють право власності та інших, наявні документи є чинними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь