Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

«ПЕРЛИНА ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ 2020»

«ПЕРЛИНА ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ 2020»

Напередодні Міжнародного дня прав жінок та миру, в Липоводолинському центрі культури і дозвілля селищної ради відбулась культурно - громадська акція «ПЕРЛИНА ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ - 2020». Нагородження проходило в шести номінаціях, номінанти акції – дійсно достойні, такі різні і неповторні жінки нашої Липоводолинщини, які своєю долею, своєю працею, своїм життям створюють колективний портрет жінки-сучасниці.

12:59 05.03.2020

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ

У Липоводошинській об’єднаній громаді відбулося засідання з питань розробки Стратегії розвитку громади за участю  представників Сумського регіонального офісу ULEAD з Європою.

15:07 04.03.2020

ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ – ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ

ЛИПОВОДОЛИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СЕКТОР ФІЛІЇ ДЕРЖАВНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР ПРОБАЦІЇ» В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ – ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ

Взаємодіючи із сектором пробації, Ви допомагатимете особам (суб’єктам пробації), які в силу обставин, важких умов життя, умисно чи із необережності вчинили правопорушення невеликої суспільної небезпечності, за які їх засуджено до покарань альтернативних позбавленню волі, або ситуація, коли на етапі підготовки досудової доповіді вирішується питання щодо міри їх відповідальності

14:39 04.03.2020

УРЯД ДАВ СТАРТ ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ “ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%”

УРЯД ДАВ СТАРТ ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ “ДОСТУПНІ КРЕДИТИ 5-7-9%”

В рамках реалізації державного проєкту щодо фінансової підтримки суб’єктів мікропідприємництва та малого підприємництва «Доступні кредити 5-7-9%» на виконання Указу Президента України від 08.11.2019 № 837 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 24.01.2020 № 28 «Про затвердження Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам мікропідприємництва та малого підприємництва» (далі – Програма).

11:27 03.03.2020

УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ     «КРАЇНА  МАЄ  ТАЛАНТ - 2020»

УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ «КРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ - 2020»

В місті Суми  пройшов   Всеукраїнський фестиваль – конкурс «Країна  має  талант - 2020». Метою фестивалю було виявлення  талановитих  дітей,  визначення  перспективи  їх  подальшого  розвитку, популяризація різних жанрів  мистецтва, сприяння творчому та духовному розвитку молоді. Мистецький захід  проходив  в Палаці культури, в цьому конкурсі  взяли  участь 9  учнів  дитячої  школи  мистецтв  Липоводолинської  селищної  ради.

13:11 02.03.2020

МАСЛЯНА ВІДБУЛАСЯ – ВЕСНА РОЗПОЧАЛАСЯ!

МАСЛЯНА ВІДБУЛАСЯ – ВЕСНА РОЗПОЧАЛАСЯ!

Напередодні Великого посту українці відзначають Масляну, яка традиційно проходить з млинцями та розвагами. Зазвичай її святкують тиждень, що завершується Прощеною неділею. Цього року Масляна відзначається з 24 лютого по 01 березня. 29 лютого на території селища відбулися народні гуляння до Масляної.

11:29 29.02.2020

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН  У  С. БАЙРАК

ВИЇЗНИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН У С. БАЙРАК

Селищний голова  Сергій НИЩЕТА здійснив виїзний прийом громадян  Байрацького старостинського округу.  Мета  поїздки – спілкування з людьми та дієвий вплив на розв’язання актуальних питань соціального та економічного розвитку територій. Селищний голова відродив необхідну в сучасних умовах практику роботи – робочі поїздки в старостинські округи об’єднаної територіальної громади із комплексним залученням керівників структурних підрозділів ОТГ.

15:02 28.02.2020

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН ТА ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН ТА ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин та заробітної плати. На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну (або на рівні мінімальної), а решту зарплати - у «конверті». Таким чином роботодавці ухиляються від сплати податку. Не рідкість і випадки, коли працівники взагалі офіційно не оформлені на роботу.

12:56 28.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь