Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗІ СВЯТОМ МЕДОВОГО СПАСУ!!!

ЗІ СВЯТОМ МЕДОВОГО СПАСУ!!!

Шановна громадо! Від імені депутатського корпусу селищної ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас з цим світлим християнським святом, яке із теплом у серці ми звикли називати Маковієм.

09:16 14.08.2020

ФОТОГРАФІВ ТА ФОТОЛЮБИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

ФОТОГРАФІВ ТА ФОТОЛЮБИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

3 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки. Завантажте фотографії, допоможіть Вікіпедії та змагайтеся за призи!

10:14 13.08.2020

ГРОМАДА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МЕШКАНЦЯМ ДОСТУП ДО ІНТЕРНЕТУ

ГРОМАДА ЗАБЕЗПЕЧУЄ МЕШКАНЦЯМ ДОСТУП ДО ІНТЕРНЕТУ

Липоводолинська селищна рада постійно звертає увагу на задоволення потреб  жителів громади, змістовного її відпочинку.  Заходи з покращення доступу до мобільного інтернету один з напрямків  цієї роботи.

09:09 12.08.2020

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ,  ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМСТВ, УСТАНОВ, ОРГАНІЗАЦІЙ, ФІЗИЧНИХ ОСІБ-ПІДПРИЄМЦІВ ТА МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

Все частіше до селищної ради надходять звернення від громадян та керівників організацій про допомогу (а іноді, навіть, вимогу) в обкошуванні прилеглих територій, територій організацій та, найголовніше, поблизу дворів та домогосподарств. Хочемо наголосити, що працівники з благоустрою селищної ради проводять скошування трави на узбіччях центральних вулиць, кладовищах, на об’єктах благоустрою, площі «Соборній», у парку «Козяцький», скверах та дитячих майданчиках. І це стосуються не тільки селища Липова Долина, адже за рахунок селищного бюджету робітники з благоустрою працюють у кожному старостинському окрузі.

11:54 10.08.2020

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ДІЯ ДОПОМОГИ НА ДІТЕЙ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ ПІДПРИЄМЦЯМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ДІЯ ДОПОМОГИ НА ДІТЕЙ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ ПІДПРИЄМЦЯМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ

Відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22.07.2020 року “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”  з 01.09.2020 буде завершено програму щодо виплати допомоги на дітей згідно  Порядоку виплати допомоги на дітей фізичним особам підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, затвердженого  Постановою Кабінету Міністрів України № 329 від 22.04.2020 року “Деякі питання соціальної підтримки сімей з дітьми”.

11:51 06.08.2020

СТАРТУВАЛА ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ!

СТАРТУВАЛА ЕКОЛОГІЧНА АКЦІЯ!

У Липоводолинській об'єднаній територіальній громаді, стартувала екологічна акція  зі збору пластику, яка традиційно проводиться кожного року – «Зібраний пластик – новий велосипед».

10:32 03.08.2020

ПРИВІТАННЯ  З ДНЕМ СЕЛА!

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА!

Шановні  жителі  села  Кімличка! Прийміть  найщиріші  вітання  з  нагоди храмового  свята та   Дня  села.  День села – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє.  Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої держави. А її, як відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

07:09 02.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь