Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВЕТЕРАНА

ПРИВІТАЛИ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВЕТЕРАНА

15 липня  свій 93-й день народження відзначає ветеран Другої світової війни, учасник бойових дій – мешканець селища Липова Долина, Григорій Митрофанович КУРОЧКА. Від  Липоводолинської  селищної ради ветерана війни з поважною датою привітав секретар селищної ради Ростислав САВЧЕНКО.

10:58 15.07.2020

ВІТАННЯ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

ВІТАННЯ ДО ДНЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ!

Дорогі жителі громади! Щиро вітаю вас з національним святом – Днем Конституції!  Наш Основний закон – це втілення ідеалів свободи і справедливості, головний оберіг державності та демократії, гарант незалежності та соборності України.

13:50 26.06.2020

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ  ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

З метою забезпечення своєчасного та якісного здійснення комплексу робіт з підготовки до проведення в 2020 році Всеукраїнського перепису населення Липоводолинська селищна рада просить взяти участь усіх жителів Липоводолинської об’єднаної територіальної громади у впорядкуванні своїх житлових будинків адресними табличками із назвами вулиць та номерними знаками.

16:02 24.06.2020

ВІТАННЯ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ!

ВІТАННЯ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ!

Шановні державні службовці! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем державної служби! Праця кожного державного службовця є надзвичайно важливою в діалозі народу з владою та несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це відповідальна, клопітка та нелегка праця, яка потребує самовідданості та професійності.

08:06 23.06.2020

ДО ВІДОМА ЧЛЕНІВ ВИКОНКОМУ

ДО ВІДОМА ЧЛЕНІВ ВИКОНКОМУ

24 червня 2020 року о 09 годині в залі засідань адміністративного приміщення Липоводолинської селищної ради відбудеться засідання виконавчого комітету селищної ради.

14:44 22.06.2020

21 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

21 ЧЕРВНЯ - ДЕНЬ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА

Шановні працівники та ветерани медичної галузі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня медичного працівника, і дозвольте подякувати Вам за щоденну виснажливу працю — невпинну боротьбу за  здоров’я та життя людини.

14:44 19.06.2020

БЕЗПЕКА НА ВОДІ

БЕЗПЕКА НА ВОДІ

Найбільш приємний і корисний відпочинок влітку — відпочинок на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку.

09:15 18.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь