Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩА ТРИВАЄ

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩА ТРИВАЄ

З метою забезпечення утримання території громади у належному стані та створення умов, сприятливих для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану, підготовки до святкування Великодня, в селищі очищено від сміття вулиці, дороги та тротуари. Ці роботи проводяться працівниками, що працюють на громадських роботах.

15:26 16.04.2020

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ!

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ!

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що позачергова сесія Липоводолинської селищної ради сьомого скликання відбудеться 15 квітня 2020 року о 09:30 годині  в залі засідань за адресою: смт Липова Долина  вул. Роменська, 10.

11:16 13.04.2020

ПРОВЕДЕНО ДЕЗІНФЕКЦІЮ ВУЛИЦЬ

ПРОВЕДЕНО ДЕЗІНФЕКЦІЮ ВУЛИЦЬ

Працівниками 17-ї Державної пожежної рятувальної частини управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області  за фінансовим сприянням Липоводолинської селищної ради 9 квітня 2020 року проведено дезінфекцію вулиць та місць масового скупчення людей селища Липова Долина спеціальним розчином,  цілком безпечним  для життя людей і тварин.

11:29 09.04.2020

CОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ ЛИПОВОДОЛИНЦЯМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ  ПРОДОВЖУЮТЬСЯ АВТОМАТИЧНО

CОЦІАЛЬНІ ВИПЛАТИ ЛИПОВОДОЛИНЦЯМ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ АВТОМАТИЧНО

У зв’язку з запровадженням у державі карантину, відбулись зміни в законодавстві у сфері соціального захисту населення. В умовах карантину місцеве управління соціального захисту населення  працюює із урахуванням норм чинного законодавства та реалізує в повному обсязі діяльність, спрямовану на вчасне забезпечення соціальних виплат і забезпечення дотримання державних соціальних гарантій. 

10:20 08.04.2020

ОПИТУВАННЯ ЖИТЕЛІВ  ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

ОПИТУВАННЯ ЖИТЕЛІВ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ

Шановний жителю   Липоводолинської об’єднаної територіальної громади. В рамках розробки Стратегії розвитку Липоводолинської громади на 2020-2027 рр. Робоча група проводить це опитування для визначення основних проблем, які, на Вашу думку, існують в громаді та перспектив розвитку громади на майбутнє. Ваша думка для нас є важливою та обов’язково буде врахована при визначенні пріоритетних завдань та шляхів розвитку  Липоводолинської об’єднаної  територіальної громади!

14:38 07.04.2020

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО НОВИЙ КОРОНАВІРУС?

ЩО ТРЕБА ЗНАТИ ПРО НОВИЙ КОРОНАВІРУС?

Що треба знати про  новий коронавірус? Відповіді на основні запитання про COVID-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом, можна знайти на тематичному сайті, створеному Кабінетом Міністірв України.

10:48 06.04.2020

ПРОВЕДЕНО САНІТАРНУ ОБРОБКУ ВУЛИЦЬ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

ПРОВЕДЕНО САНІТАРНУ ОБРОБКУ ВУЛИЦЬ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

05 квітня 2020 року проведена санітарна обробка хлорним розчином автомобільних доріг комунальної форми власності (вулиці:  Лікарняна, Роменська, Горького, Лісова, Оболонська, Благовіщенська, частково вулиця Полтавська - центральна площа селища,  3-й провулок Роменської) з метою запобігання поширення короновірусної інфекції.

09:18 06.04.2020

ВІДБУДЕТЬСЯ ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

ВІДБУДЕТЬСЯ ТИМЧАСОВЕ ПРИПИНЕННЯ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах відбудуться планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання: 06 квітня 2020 року, з 09:00 до 16:00  в селищі Липова Долина по вул. Полтавська з провулками, вул. Коцюбинського, вул. Дмитра Сулими, в с. Побиванка та в с. Червона  Долина.

13:42 02.04.2020

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ЩОДО КОРОНАВІРУСУ

ПАМ'ЯТКА ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ ЩОДО КОРОНАВІРУСУ

Що означає «самоізоляція»? Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин).

10:46 01.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь