Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА  ПОБИВАНКА

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА ПОБИВАНКА

Шановні  мешканці  села   Побиванка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди  Дня  села! Сьогодні у  житті кожного, кого доля поєднала з Побиванкою особливий день. День села – це свято єднання. Саме в такі моменти ми пробуджуємо в своїх серцях любов і гордість за свою малу батьківщину, сповнюємося відчуттям єдиної родини. Побиванка – це невеликий охайний населений пункт, який  здавна славився неповторною  культурною та трудовою спадщиною, своїми працьовитими людьми.

15:16 22.05.2020

ДЕНЬ СЕЛА РУСАНІВКА

ДЕНЬ СЕЛА РУСАНІВКА

Шановні жителі села Русанівка! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого свята — Дня села. Свята, яке відзначають усі його жителі, котрі в ньому народилися, виросли і працюють на його благо. Назва  села Русанівка походить від прізвища козака Русанова, який заснував поселення на правому березі річки Хорол в середині 17 століття.

14:28 22.05.2020

НОВІ АВТО ДЛЯ МЕДИЦИНИ ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ

НОВІ АВТО ДЛЯ МЕДИЦИНИ ПЕРВИННОЇ ЛАНКИ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ

За рахунок коштів державної Програми «Виконання інвестиційних заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості» в амбулаторії загальної практики – сімей     ної медицини смт. Липова Долина та с. Берестівка придбано два легкових автомобілі Renault Duster на загальну суму 998,0 тис. грн.

15:05 21.05.2020

УЧАСТЬ ТА ПЕРЕМОГА У ДИСТАНЦІЙНОМУ ІІІ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ  “ONLY STARS”, М.КИЇВ

УЧАСТЬ ТА ПЕРЕМОГА У ДИСТАНЦІЙНОМУ ІІІ МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ “ONLY STARS”, М.КИЇВ

У  дистанційному ІІІ Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв “ONLY STARS” приймали  участь   викладачі  дитячої  школи  мистецтв Липоводолинської  селищної  ради - Наталія КУПАЛЬНА, Сергій  ГУЩА та Володимир САМІЛИК.

10:44 19.05.2020

В УКРАЇНІ 17 І 18 ТРАВНЯ – ДНІ ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ ТА ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

В УКРАЇНІ 17 І 18 ТРАВНЯ – ДНІ ВШАНУВАННЯ ЖЕРТВ ПОЛІТИЧНИХ РЕПРЕСІЙ ТА ГЕНОЦИДУ КРИМСЬКОТАТАРСЬКОГО НАРОДУ

17 травня – День пам’яті жертв політичних репресій. 18 травня – День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу Задля гідного відзначення цих скорботних Днів пам’яті, просимо обмежити розважальні заходи.

13:45 16.05.2020

ЗВЕРНЕННЯ  ГОЛОВИ ОТГ З НАГОДИ ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ОТГ З НАГОДИ ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

Шановні мешканці Липоводолинської громади! Щиро вітаю вас з Днем Європи, який ми щорічно відзначаємо у третю суботу травня. Це свято – символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами.

15:09 15.05.2020

ТРИВАЄ РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ ДЮСШ

ТРИВАЄ РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ ДЮСШ

Липоводолинська селищна рада приділяє значну увагу розвитку спортивної галузі громади. Для забезпечення належних умов для занять спортом та роботи тренерів, з місцевого бюджету виділено кошти для оновлення приміщення дитячо-юнацької спортивної школи Липоводолинської селищної ради.

09:00 15.05.2020

ВІЗЬМИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ДЛЯ МОЛОДІ “TEENAGERS VS COVID-19”

ВІЗЬМИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ ДЛЯ МОЛОДІ “TEENAGERS VS COVID-19”

Команда підлітків UkrTeenScience вирішила організувати конкурс на протидію поширення коронавірусу спільно з МФ “Відродження”. Тож для тих, кому від 13 до 18 років, хто сумує на карантині і кому набридло серфити по Інтернету, можна взяти участь у конкурсі  “Teenagers vs COVID-19”. 

13:24 12.05.2020

1939-1945. ПАМЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО.

1939-1945. ПАМЯТАЄМО. ПЕРЕМАГАЄМО.

Щороку  9 травня  на Липоводолинщині, в тому числі на площі Соборній селища відбувалися урочисті мітинги та концертні заходи з нагоди відзначення чергової річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

12:57 09.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь