A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗВЕРНЕННЯ ДО ЖИТЕЛІВ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ЩОДО КАРАНТИНУ, ПОВ’ЯЗАНОГО З КОРОНАВІРУСОМ COVID-19

Дата: 31.01.2022 15:41
Кількість переглядів: 278

Шановні мешканці громади!

Сьогодні виклики часу зобов’язують нас бути свідомими, відповідальними за своє життя і життя тих, хто поруч.

Станом на 31.01.2022 року активних хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19 в Липоводолинській селищній територіальній громаді налічується 110 осіб дорослого населення та 17 дітей. У зв’язку із зростанням кількості випадків захворювання у нашій громаді, просимо Вас з розумінням та усією відповідальністю віднестися до дотримання карантинних обмежень. Адже тільки так можна забезпечити стримування поширення небезпечного захворювання.

На сьогодні 60% дорослого населення нашої громади уже провакциновано. Міністерство охорони здоров'я наголошує на тому, що провакциновані особи переносять захворювання набагато легше, аніж невакциновані.

Як можна отримати вакцинацію: записатися на щеплення у вашого сімейного лікаря, або за телефонами:

- (05452)-5-17-01; (096) 172 46 02; (066) 940 04 20

Пункт вакцинації працює  у Липоводолинський громаді за адресою:

вул. Лікарняна, 3, смт Липова Долина, КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Увага! Якщо у Вас не заключена декларація з сімейним лікарем, то з собою до пункту вакцинації потрібно взяти паспорт та ідентифікаційний код.

Якщо з часу завершення повного курсу вакцинації від COVID-19 (2 дози) вже минуло пів року, ви можете отримати бустерну дозу. Після введення бустерної дози можна буде отримати новий COVID-сертифікат, який діятиме 270 діб з дати її введення.

Введення бустерної дози вакцини проти COVID-19 вже продемонструвало свою безпечність. Вона посилює імунну відповідь та ефективність проти різних актуальних варіантів коронавірусу SARS-CoV-2.

Зазначимо, що вакцина в КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» є у достатній кількості.

Вакцинуйтеся вже сьогодні! Це врятує ваше життя та життя ваших рідних.

Обмежувальні карантинні заходи на території громади та області продовжують діяти! Карантин ніхто не відміняв! Тож просимо вас дотримуватися соціальної дистанції (не менш 1,5 метри), уникати перебування у місцях масового скупчення людей, дотримання маскового режиму та ін. Користуйтеся засобами індивідуального захисту, показуйте на власному прикладі, як потрібно поводитися в умовах карантину,  адже лише так ми зможемо зберегти здорову ситуацію в суспільстві під час вимушеного карантину.

Карантинні заходи, запроваджені у нашій громаді, як і в області та Україні, просимо сприймати з розумінням. Попри те, що вони здебільшого мають непопулярний характер, варто усвідомлювати: ми повинні запобігти розповсюдженню цієї інфекції.

У зв’язку з тимчасовим призупиненням освітнього процесу в 5-11 класах, закладах позашкілля та КЗ «Липоводолинська дитяча школа мистецтв» звертаємося до батьків з проханням контролювати, щоб ваші діти були вдома, та не відвідували місця масового скупчення людей.

Також звертаємося до всіх керівників підприємств, організацій, установ з проханням забезпечити дотримання в своїх колективах найвищого рівня санітарії та епідеміологічної безпеки, зокрема, дезінфекції робочих місць, ручок дверей, миття рук, виконання працівниками вимоги – при перших ознаках респіраторних захворювань залишатися вдома, обов’язково й негайно звернутися в телефонному режимі до свого сімейного лікаря.

Карантин подобатися не може, проте, від його дотримання залежить наше з вами здоров’я і життя наших близьких. Зупинити поширення коронавірусної інфекції ми зможемо змінивши своє відношення до цієї надзвичайної ситуації. Продовжуємо дотримуватися правил карантинних заходів, з метою запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Будьте відповідальними! Будьте здорові!

Бережіть близьких, бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь