Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЩО ДОЗВОЛЕНО, А ЩО ЗАБОРОНЕНО ДО 24 КВІТНЯ – НОВА ПОСТАНОВА УРЯДУ

ЩО ДОЗВОЛЕНО, А ЩО ЗАБОРОНЕНО ДО 24 КВІТНЯ – НОВА ПОСТАНОВА УРЯДУ

Уряд вніс зміни до деяких своїх актів, ухвалених раніше щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Відповідну постанову прийнято 25 березня

12:58 27.03.2020

ПРО ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ  НАСЕЛЕННЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

ПРО ТОРГОВЕЛЬНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Відповідно до листа Сумської обласної державної адміністрації, на виконання протоколу № 10 засідання Кабінету Міністрів України від 23 березня 2020 року повідомляємо про заходи щодо запровадження суб’єктами господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської і страхової діяльності режиму роботи в розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торговельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менше як 1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.

15:32 26.03.2020

ПРОВЕДЕНО ДЕЗІНФЕКЦІЮ

ПРОВЕДЕНО ДЕЗІНФЕКЦІЮ

Через ймовірну загрозу поширення на території Липоводолинщини коронавірусної інфекції COVID-19, з метою профілактики вірусним захворюванням працівниками Липоводолинського районного сектору Управління  Державної Служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області проведено дезінфекцію зупинок громадського транпорту  в селищі та  окремо визначені  місця масового скупчення людей.

15:08 26.03.2020

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН: РОЗМІРИ ТА ПОРЯДОК ВИПЛАТИ ЩОРІЧНОЇ РАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ДО 5 ТРАВНЯ У 2020 РОЦІ

ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН: РОЗМІРИ ТА ПОРЯДОК ВИПЛАТИ ЩОРІЧНОЇ РАЗОВОЇ ГРОШОВОЇ ДОПОМОГИ ДО 5 ТРАВНЯ У 2020 РОЦІ

2 березня 2020 року Кабінет Міністрів прийняв постанову № 112 „Деякі питання виплати у 2020 році разової грошової допомоги, передбаченої законами України „Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і „Про жертви нацистських переслідувань”.

11:35 25.03.2020

КАМПАНІЮ ДЕКЛАРУВАННЯ ПРОДОВЖЕНО ДО 01.06.2020!!!

КАМПАНІЮ ДЕКЛАРУВАННЯ ПРОДОВЖЕНО ДО 01.06.2020!!!

19 березня в газеті Верховної Ради «Голос України» оприлюднено Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України “Про запобігання корупції”» № 524-ІХ. Документ набрав чинності 20 березня.

14:41 24.03.2020

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ, З ПІДОЗРОЮ АБО COVID-19, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ ВДОМА У САМОІЗОЛЯЦІЇ

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ, З ПІДОЗРОЮ АБО COVID-19, ЯКІ ПЕРЕБУВАЮТЬ ВДОМА У САМОІЗОЛЯЦІЇ

Залишайтеся вдома, окрім ситуацій, коли потребуєте медичної допомоги Ви повинні обмежувати діяльність поза своїм будинком/квартирою, за винятком отримання медичної допомоги. Не ходіть на роботу, до навчальних закладів та в інші місця громадського користування. Не користуйтесь громадським транспортом або таксі.

09:24 24.03.2020

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОВЕРНУЛИСЯ ІЗ-ЗА КОРДОНУ

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН, ЯКІ ПОВЕРНУЛИСЯ ІЗ-ЗА КОРДОНУ

Протягом останього часу дуже багато громадян, які перебували в Польщі, Чехії, Італії, Іспанії, Німеччині та інших країнах, де зафіксована епідемія вірусу COVID-19 повернулися додому, в тому числі у нашу громаду. Дуже важливо, щоб кожен із вас розумів, що він своєю самоізоляцією може упередити розповсюдження коронавірусу. Наголошуємо, що наразі дуже важливо, аби кожен із цих громадян дотримувався правил самоізоляції. Також такі громадяни обов'язково мають телефоном повідомити сімейного лікаря про свій приїзд та також про стан свого здоров'я.

17:06 19.03.2020

ПАМ'ЯТКА ПРО САМОІЗОЛЯЦІЮ

ПАМ'ЯТКА ПРО САМОІЗОЛЯЦІЮ

Що означає «самоізоляція»? Самоізоляція – це, в першу чергу, утримання від контакту з іншими для того, щоб зменшити ризик інфікування. Самоізоляція виключає будь-які ситуації, коли ви тісно контактуєте з іншими людьми (наприклад, близький контакт віч-на-віч на відстані менше, ніж 2 метри, або тривалістю понад 15 хвилин).

16:42 19.03.2020

ЧЕГОВИЙ КАБІНЕТ КНП «ЛИПОВОДОЛИНСЬКОГО РАЙОННОГО ЦЕНТРУ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

ЧЕГОВИЙ КАБІНЕТ КНП «ЛИПОВОДОЛИНСЬКОГО РАЙОННОГО ЦЕНТРУ ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ»

У зв’язку із впровадженням карантинних заходів та для запобігання поширенню коронавірусу районний Центр первиної медико -санітарної допомоги змінив графік та умови прийому хворих. Так, прийом хворих із ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій та гострих респіраторних захворювань в амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Липова Долина здійснюється через черговий кабінет, який працює:

09:41 19.03.2020

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

У зв’язку  з введенням   карантину  особистий прийом громадян у Липоводолинській селищній раді  скасовується. Рекомендуємо громадянам до селищної ради подавати звернення: на електронну адресу - ldol_sr@ukr.net; за телефоном  -   5 14 69; поштою на адресу -  вул. Роменська, 10   смт Липова Долина   42500.

16:11 18.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь