A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗВІТ СТАРОСТИ РУСАНІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЩОДО ПРОВЕДЕНОЇ РОБОТИ В 2021 РОЦІ

Дата: 30.12.2021 09:38
Кількість переглядів: 377

Фото без описуКеруючись Конституцією та Законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів,  Положенням про старосту та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок його діяльності, звітую про роботу Русанівського старостинського округу за 2021 рік.

За посадою я є членом виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради, представляю інтереси жителів с.Русанівка.  Постійно беру участь у засіданнях виконавчого комітету та сесіях  ради.

Прийом громадян здійснюю  за місцем роботи в межах робочого часу та в позаурочний час в телефонному режимі.

Станом на 22 грудня 2021 року на території Русанівського старостинського округу налічується 282 господарства з реєстрацією місця проживання їх членів на території населеного пункту, де зареєстровано 717 чол.

За звітний період померло 20 чоловік, народилась одна дитина.

Торгівельне обслуговування населення здійснюють три магазини.

У нашому окрузі працює сільський Будинок культури, сільська бібліотека, поштове відділення зв’язку, Амбулаторія сімейної медицини (АЗПСМ), п’ять соціальних працівників, які обслуговують 36 одиноких громадян.

На території села є Миколаївська православна церква. Території біля установ утримуються в належному стані, прибираються кладовища, узбіччя вулиць. Систематично проводиться впорядкування територій біля подвір’їв господарств жителів села.

Проводилась робота з призовниками та військовозобов’язаними по залученню їх на строкову службу. проводиться оповіщення призовників та військовозобов’язаних про необхідність явки до військового комісаріату, складаються списки юнаків для приписки до призивної дільниці, ведеться облік учасників АТО та бойових дій, складається перспективний щорічний план роботи з військового обліку.

Ведеться облік всіх пільгових категорій, які проживають на території округу, подаються документи пільгових категорій в управління соціального захисту населення для нарахування компенсацій на придбання твердого палива, скрапленого газу. використання електроенергії, природного газу.

Проводиться робота з родинами, де батьки неналежним чином виховують своїх дітей, для цього залучались працівники служби у справах дітей, було обстежено їх умови проживання.

Щомісяця проводиться збір показників лічильників вуличного освітлення та контролюється вчасна заміна лампочок. Протягом року прийнято та видано 675 заяв, довідок, з них: перевірено та складено – 19 актів обстеження матеріально-побутових умов проживання, надано – 92 послуги з нотаріальних дій,та 31 - що прирівнюються до нотаріально посвідчених, решта довідки різного характеру. Ведуться адресні картки та картки реєстраційної особи.

Постійно беремо участь у спортивних змаганнях, масових заходах які проводяться на території нашої громади.

На  території  округу  за звітній  період  проведена    певна  робота направлена на покращення  благоустрою  села і  вирішення  наболілих  проблем  сільської  громади:

- за підтримки керівництва нашої громади та депутата Верховної ради проведено поточний ремонт містка через річку Хорол;

- проведена підсипка щебенем та розрівнювання грейдером грунтових доріг по вулицях села та до кладовища по вул. Зеленій;

- проводилось вирубування чагарників та випилювання аварійних дерев в парках вздовж вулиці Зеленої, по вул.Шевченка, Вільшана,Лугова, Грубріна,Шкільна.

- в  зимовий  період завдяки ТОВ «Агропартнери-2009» та ТОВ «СК-Агро» була  проведена  велика  робота  по  очистці  від  снігу всіх  сільських  вулиць 

- на протязі весняно- літнього періоду проводилось викошування бур’янів, та трави у парках по вул.Зеленій, по вул.Шкільній, Грубріна, Вільшані, Луговій, на території кладовищ, також завдяки підприємствам ТОВ «Агопартнери-2009» та ТОВ  «СК-Агро», Терновому О.І. - неодноразово викошувалось узбіччя доріг по селу, стадіони;

- за бюджетні кошти розпочато  ремонт Меморіалу загиблим воїнам;

- за бюджетні кошти придбано 4 лавочки для сидіння;

- ліквідовано 2 несанкціонованих сміттєзвалища;

- завдяки зусиллям жителів села та Терновому О.І. приведено до ладу пляж на р.Хорол по вул.Шкільній;

- завдячуючи нашим місцевим господарникам Олійнику О.В., Маківському В.І.,Стогнієнко С.Б., Терновому О.І. налагоджено збір та вивезення сміття;

- завдяки ДП «Дороги Сумщини» проведений ремонт дороги з твердим покриттям на автошляху Русанівка- Л-Долина;

- дякуючи ТОВ «Агропартнери-2009» проведено капітальний ремонт Миколаївської церкви, ремонт сходів аварійного виходу в СБК;

- завдяки Терновому О.І. закуплено і встановлено 2 зупинки;

- за бюджетні кошти пофарбовано  в’їзний знак в с.Русанівка, місток по вул.Вільшана, двері в адмінприміщенні, Меморіал загиблим воїнам, пам’ятний знак  жертвам голодомору;

- завдяки ТОВ «СК-Агро» було висаджено 30 шт. декоративних рослин та дерев;

- за бюджетні кошти закуплено та висаджено 45 декоративних рослин;

- за бюджетні кошти закуплено тротуарну плитку.

Староста                                                                                                                           Світлана ШУТЬКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь