A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

«ЧАС ДАРУВАТИ»

Дата: 31.12.2021 10:02
Кількість переглядів: 580

Фото без описуПід такою назвою напередодні Дня святого Миколая у сумській «Романтиці» відбувся благодійний вечір, організований телеканалом СТС за підтримки Сумської обласної державної адміністрації.

Головна мета дійства – зібрати кошти для того, щоб допомогти відділенню інтенсивної терапії новонароджених Сумської обласної дитячої клінічної лікарні у придбанні церебрального оксиметру.

Для того, щоб зібрати якомога більше коштів, крім благодійних внесків, ще був проведений аукціон. Організатори заздалегідь підготували 12 адресних лотів, за які змагалися учасники в залі.

Одним із таких лотів розігрувався сертифікат на покупку взуття в магазині «Престиж», набір дитячих розвиваючих іграшок від магазину «Маленький Сократ» та «Будинку іграшок» для дитячого будинку сімейного типу родини Стешенків із с. Панасівка.

Цей лот придбав народний депутат України Максим Гузенко. Напередодні Нового Року телеканал СТС разом із Максимом Васильовичем завітали до родини Стешенків щоб передати Сертифікат та подарунки для дітлахів. Руслан Іванович та Світлана Іванівна Стешенки виховують 3-х рідних дітей та 9 дітей-вихованців.

Дітки щиро раділи новеньким цікавим іграшкам та разом із батьками-вихователями дякували Максиму Васильовичу. "Схиляю голову перед вами за ту сердечну місію, яку ви взяли на себе як вихователі, як Люди з великої літери. Буду радий допомогти та підтримати вашу родину у будь-який час"- зазначив Максим ГУЗЕНКО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь