Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Виконавчий комітет  Липоводолинської селищної ради турбується про здоров’я кожного з Вас!  Тому, у зв’язку з вірогідністю поширення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом (COVID-19), закликаємо Вас, не панікувати і дотримуватися правил особистої гігієни: - ретельно мити руки з милом; - користуватися дезінфектором; - при контакті з іншими особами – тримати дистанцію, щонайменше 1м; - у місцях великого скупчення людей – користуватися масками.

12:27 18.03.2020

ОГОЛОШЕННЯ! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

ОГОЛОШЕННЯ! ВІДКЛЮЧЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

В зв’язку з проведенням ремонтних робіт лінії електропостачання,  23 березня 2020 року  з 09.00 до 15.00 години, в селищі Липова Долина по вулицях Полтавська,  Коцюбинського, Дмитра Сулими та в селі Побиванка буде припинено постачання електроенергії.

11:51 18.03.2020

ЗАХОДИ В  ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ОТГ З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ КОРОНАВІРУСУ COVID-19

ЗАХОДИ В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ОТГ З МЕТОЮ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ КОРОНАВІРУСУ COVID-19

18 березня 2020 року на позачерговому засіданні виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради було прийнято рішення № 41 «Про запобігання поширення  коронавірусу на території  Липоводолинської селищної ради».

11:18 18.03.2020

ПРИВІТАЛИ З 90-РІЧЧЯМ

ПРИВІТАЛИ З 90-РІЧЧЯМ

Житель села Грабщина  Микола  Олександрович  ДУБЕНКО  відзначав поважний ювілей – своє 90-річчя. Не зважаючи на такий поважний вік, ювіляр зберіг ясність пам’яті та мудрість, усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю. З нетерпінням очікував на почесних гостей,  які завітали привітати іменинника.

16:14 16.03.2020

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРИПИНЯЄ ОСОБИСТІ ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ КОРОНАВІРУСУ COVID-19

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ПРИПИНЯЄ ОСОБИСТІ ПРИЙОМИ ГРОМАДЯН ДЛЯ ЗАПОБІГАННЯ ПОШИРЕННЮ КОРОНАВІРУСУ COVID-19

У зв'язку із заходами щодо попередження поширення коронавірусу COVID-19, з 16 березня 2020 року призупиняється проведення особистих прийомів громадян, керівництвом, відділами Липоводолинської селищної ради відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

13:58 16.03.2020

ВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ

ВІТАННЯ ДО ДНЯ ПРАЦІВНИКІВ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОЇ СФЕРИ

Шановні працівники житлово-комунальної сфери! З великою вдячністю за роботу, професіоналізм та наполегливість вітаю вас із Днем працівників житлово–комунального господарства та побутового обслуговування населення. Цей день – це вияв поваги до всіх, хто своєю працею створює комфорт, чистоту і порядок в нашій громаді. Ви щодня докладаєте зусиль, щоб люди бачили чисті та охайні вулиці. Дуже багато залежить у вашій роботі й від подяки споживачів, які цінують та поважають таку необхідну працю робітників цієї галузі. Адже комунальники працюють для людей, а в цьому дуеті кожна сторона має свої функції. Попереду ще багато роботи, та відповідальне ставлення до своєї справи є запорукою успішного розвитку житлово-комунального господарства.

16:51 14.03.2020

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА

ВІТАННЯ З ДНЕМ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКА

Шановні землевпорядники  Липоводолинської громади!  Щиро вітаю з професійним святом – Днем землевпорядника України! Розвиток суспільства в усі часи був пов’язаний із землею, яка і тепер залишається основним засобом для існування людства і джерелом суспільного багатства. В Україні професія землевпорядника завжди користувалася повагою, тому що вона присвячена безцінному скарбу країни – її землі.

10:26 14.03.2020

ПРАЦІВНИКИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИЙМАЮТЬ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

ПРАЦІВНИКИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ПРИЙМАЮТЬ ВІТАННЯ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Урочисте зібрання, присвячене Дню працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, відбулося в  Липоводолинській селищній раді. Напередодні свята щирими словами вдячності, побажаннями благополуччя, щастя, міцного здоров’я та нових професійних досягнень привітав представників житлово-комунального господарства  секретар селищної ради  Ростислав САВЧЕНКО.

13:44 13.03.2020

КНИГОМАНІЯ – 2020

КНИГОМАНІЯ – 2020

11 березня 2020 року в приміщенні публічної бібліотеки ім. Леоніда Новиченка пройшов ІІ етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020», в якому взяли участь активні читачі бібліотек Липоводолинської об’єднаної територіальної громади.

15:39 11.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь