A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЗВІТ СТАРОСТИ БЕРЕСТІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЩОДО ПРОВЕДЕНОЇ РОБОТИ В 2021 РОЦІ

Дата: 28.12.2021 09:38
Кількість переглядів: 407

Фото без описуКеруючись Конституцією та Законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів, Положенням про старосту та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок його діяльності, звітую про роботу Берестівського старостинського округу за 2021 рік.

Робота Берестівського старостинського округу спрямована на організацію діяльності установ та закладів на підвідомчій території з метою створення відповідних умов для задоволення потреб і запитів населення, їх соціального захисту, створення належних  умов для піднесення життєвого рівня громадян, розвитку освітніх, медичних, соціальних закладів, що знаходяться на території округу. Спільно із Липоводолинською селищною радою спрямовуємо зусилля на виконання своїх повноважень, на пошук методів і підходів до розв’язання назрілих, гострих, життєвих питань.

До Берестівського старостинського округу входить два населених пункти: с. Берестівка та с. Яловий Окіп. Загальна площа населених пунктів складає 373 га. Чисельність населення складає 670 чоловік в т.ч. с. Берестівка – 585, с. Яловий Окіп – 85 чоловік.

У селі Берестівка працює загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, ДНЗ «Малятко», АЗПСМ,  сільський будинок культури, сільська бібліотека.

Протягом року працівниками Берестівського старостинського округу  видано довідок різного характеру – 143, перевірено та складено – 11 актів обстеження матеріально-побутових умов проживання, надано – 38 послуги з нотаріальних дій, надано – 97 відповідей різним установам.

За 2021 рік надійшло 125 звернень. Найбільшу кількість питань пов'язані з землекористуванням, соціального захисту, електропостачання, випилювання зелених насаджень та інші.

Значне місце в роботі займає питання благоустрою. На виконання заходів по благоустрою проводяться роботи закріплених територій,  озелененню, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, випилювання порослей та дерев, що досягли вікової межі, прибиранню кладовищ, парків, скверів, прибудинкових територій, викошування трави та бур'янів.

Протягом  2021 року були проведені наступні роботи:

  • Завезено щебінь на вул.Зарічна;
  • Виготовлено та встановлено флагшток;
  • Частково замінено дошки на містку по вул. Захоролля;
  • Проведено вуличне освітлення по переулку Заозерний, частково  по вул. Центральна
  • Придбано шафу керування з частотним перетворювачем;
  • Пофарбовано місток, бордюри;
  • Встановлено 3 мусорки ;
  • Висаджено 30 самшитів, 20 туй, 2 берисклети, 1 барбарис;
  • Завезено пісок на кладовища;
  • Поточний ремонт місця захоронення воїнів, які захищали с. Берестівка;
  • Пофарбовано 2 зупинки, 1 зупинка розмальована.
  • Проведено гідродинамічне очищення свердловини по вул. Московська;
  • Виготовлено проектно-кошторисну документацію на вуличне освітлення на вул. Катерини Зеленко (с. Берестівка) та на с. Яловий Окіп.

Зроблено поточний ремонт дороги місцевого значення С190904 Берестівка – Яловий Окіп.

У Будинку культури зроблено східці запасного виходу з покриттям.

За спонсорські кошти проведено наступні роботи: розчищення доріг від снігу та інші послуги техніки, організація свята  та забав для дітей до Дня села,  ремонт меморіалу загиблим воїнам, встановлено 18 світильників по частині вул. Катерини Зеленко та вул. Центральна, локація «Я люблю Берестівку» та ін.

Тісна співпраця з установами, організаціями, ФО, ФОП і ФГ (які обробляють землі на території нашого округу) та меценатами  з м. Київ (брати Бесаги) дає змогу вирішувати різноманітні питання життєдіяльності території округу і словом і ділом. Висловлюю щиру подяку всім, хто докладає зусиль для покращення життя нашого округу та громади.  Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення  до проблем нашого округу. Дуже приємно, що в наш не легкий час, існують такі люди, які готові прийти на допомогу.

Староста                                                                                                                                Лілія РУДКОВСЬКА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь