Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ДОТАЦІЇ БДЖОЛЯРАМ

ДОТАЦІЇ БДЖОЛЯРАМ

Згідно постанови КМУ від 7 лютого 2018 № 107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (зі змінами) здійснюється державна підтримка бджільництва.

08:16 27.08.2020

ПОДОЛАННЯ НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ

ПОДОЛАННЯ НЕЗАДЕКЛАРОВАНОЇ ПРАЦІ

За нинішніх реалій, коли на ринку праці відчутний дефіцит вільних робочих місць, громадяни часто погоджуються на будь-яку пропозицію роботи, зокрема і нелегальної, отримуючи зароблені кошти в «конверті».

15:08 26.08.2020

ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Липоводолинська селищна рада повідомляє, що  26 серпня 2020 року о 9:00 годині відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради в залі засідань за адресою: смт Липова Долина, вул. Роменська, 10.

10:26 25.08.2020

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ!

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ З НАГОДИ ЮВІЛЕЮ!

Вже стало доброю традицією в Липоводолинській громаді вітати довгожителів та ювілярів з Днем народження. Люди поважного віку особливо потребують уваги, щирих слів та поваги. 

10:15 25.08.2020

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА 29-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА 29-Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Серпень - особливий місяць, бо він несе нам чудові свята - День Прапора та День Незалежності України. Сьогодні з нагоди Дня Державного Прапора відбулись (з дотриманням всіх протиепідемічних вимог та обмежень) урочистості заходи з нагоди відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України.

14:16 23.08.2020

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА!

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ СЕЛА!

В далекому і тихому куточку Липоводолинщини, на межі Роменського та Лохвицького районів, сховане в верби і осокори, розкинулося мальовниче село Яганівка. Восени виряджається в оксамитову сукню, взимку вкутується білою ковдрою, весною потопає в цвітінні садів, а влітку буяє різнокольоровим мереживом квітів, що дбайливо доглядають господині. І немає більшого щастя, ніж споглядати на цю красу і знати, що десь тут є і твій отчий куточок, де на тебе чекають тато і мама і в будь-яку мить, хоч подумки, хоч наяву, ти можеш прилинути і припасти вустами до рідної землі…

13:02 23.08.2020

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

ПРИВІТАННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА І ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Дорогі  жителі та гості Липоводолинської громади! Щиро вітаю Вас зі святами – Днем Державного Прапора України   та Днем незалежності України! Ці свята мають загальнодержавне значення як свята  суспільної злагоди  і миру, доброго єднання людей  в ім’я процвітання рідної країни.

14:30 21.08.2020

ДО ВІДОМА!

ДО ВІДОМА!

Повідомляємо, що у вересні поточного року, відбудеться семінар з питань розвитку сімейних фермерських господарств та впровадження земельної реформи. Запрошуємо до участі зацікавлених осіб. Про дату, час та місце проведення буде повідомлено додатково. За більш детальною інформацією звертайтеся до відділу земельних відносин Липоводолинської селищної ради, телефон 5 14 69.

08:04 21.08.2020

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА БЕЄВЕ!

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ СЕЛА БЕЄВЕ!

Шановні жителі села  Беєве! Від щирого серця та з великим задоволенням вітаємо вас з Днем села. Беєве…. особливе село, як для  його жителів, так і для багатьох  гостей, що мають можливість його відвідати та помилуватись його красою.  Воно справді зігріває душу кожного з нас -  це тепло проникає глибоко до серця! І кожного, хто побував у цьому населеному пункті, переповняють емоції, ностальгія за справжністю та величчю українського села, і, можливо навіть, заздрість беївчанам, яким пощастило жити та працювати у нетиповому, як для сьогоднення, селі.

08:23 19.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь