Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ НОВОГО ЦНАПу

РОЗПОЧАТО РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ НОВОГО ЦНАПу

У рамках участі у  програмі «U-LEAD з Європою» 22 серпня розпочато капітальний ремонт приміщення Центру надання адміністративних послуг Липоводолинської селищної ради. Проектно-кошторисна документація виготовлена за рахунок місцевого бюджету та передбачає виконання робіт на суму близько 3,5 млн гривень. Половину коштів за сприяння народного депутата України Максима ГУЗЕНКА виділено із державного бюджету, половину ­– із бюджету громади.

19:06 04.09.2020

НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ВІДЗНАЧИЛИ 75-ТУ РІЧНИЦЮ ЗАКІНЧЕННЯ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

НА ЛИПОВОДОЛИНЩИНІ ВІДЗНАЧИЛИ 75-ТУ РІЧНИЦЮ ЗАКІНЧЕННЯ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ

З нагоди  75-ї річниці закінчення Другої світової війни присутні, серед яких селищний голова Сергій  НИЩЕТА, голова районної державної адміністрації Іван ЯРЕМЕНКО, заступник голови районної ради Олександр КЛЬОП, громадськість,  поклали квіти до Меморіального комплексу селища та вшанували пам’ять  загиблих у роки Другої світової війни хвилиною мовчання.

10:01 02.09.2020

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дорогі школярі Липоводолинської селищної ради! Шановні педагоги, батьки! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету  та від себе особисто щиро вітаю вас з початком нового навчального року, Днем знань.

16:43 31.08.2020

ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ: ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ ПРО НОВУ ФОРМУ  ВИБОРЧИХ БЮЛЕТЕНІВ?

ЯК ПРОГОЛОСУВАТИ НА МІСЦЕВИХ ВИБОРАХ: ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ ПРО НОВУ ФОРМУ ВИБОРЧИХ БЮЛЕТЕНІВ?

В офіційному парламентському виданні був опублікований та згодом набув чинності Закон, що вносить зміни до Виборчого кодексу. Тож за кілька місяців до місцевих виборів ми отримали оновлене виборче законодавство, яке, зокрема, нам як виборцям принесло виборчі бюлетені нової форми.

10:13 31.08.2020

ПРИВІТАЛИ ІЗ 90-РІЧЧЯМ

ПРИВІТАЛИ ІЗ 90-РІЧЧЯМ

Липоводолинська селищна рада привітла з 90-річчям жительку смт Липова Долина Ганну Сидорівну МЕЛЬНИК. Народилася Ганна Сидорівна 30 серпня 1930 року в х. Сліпченки Колядинецької сільської ради. Батько вимушений був виїхати на Донбас, а вона з матір’ю залишилися самі. Працювати почала з 5 років-пасла птицю, свиней, корів. Жили разом із родиною материного батька в селі Новаківщина, де у маленькій хатинці мешкало 11 чоловік. Пережила війну. Німецькі військові зайняли їх хату, і вся сім’я мешкала у клуні.

08:07 31.08.2020

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Сьогодні в смт Липова Долина відбулися вшанувальні заходи, приурочені Дню пам’яті  захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Селищний голова Сергій НИЩЕТА, заступник голови районної ради Олександр КЛЬОП, усі небайдужі громадяни хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників України та поклали квіти до Пам`ятного знаку воїнам, що віддали своє життя за Україну.

10:15 29.08.2020

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ  ВІДБУЛАСЬ ПЕДАГОГІЧНА  КОНФЕРЕНЦІЯ

У ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЬ ПЕДАГОГІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

Освітяни Липоводолинської громади готуються до нового навчального року, який розпочнеться 1 вересня у навчальних закладах  Липоводолинської об'єднаної територіальної громади в незвичайних умовах карантинних обмежень.

14:16 28.08.2020

29 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

29 СЕРПНЯ - ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ, ЯКІ ЗАГИНУЛИ В БОРОТЬБІ ЗА НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ І ТЕРИТОРІАЛЬНУ ЦІЛІСНІСТЬ УКРАЇНИ

29 серпня в країні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день – данина пам'яті за нашими славними синами, які в різні часи, а особливо – в період російської агресії на сході України, поклали свої життя за нашу свободу і мирне співіснування.

16:51 27.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь