A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ІНФОРМУЄМО ПРО ОСОБЛИВОСТІ НАДАННЯ ПОСЛУГ У ВІДДІЛІ ЦНАП ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Дата: 16.05.2022 11:00
Кількість переглядів: 563

 Фото без описуЯк повідомляє начальниця відділу Людмила ЯЦУРА,  правовий режим воєнного стану вніс ряд коректив у діяльність місцевого самоврядування, зокрема щодо надання адміністративних послуг, але відділ ЦНАП з початку війни не припиняв свою роботу, тимчасово працюємо в обмеженому режимі у будні (понеділок-п’ятниця) із 09:00 до 16:00 без обідньої перерви. Постійно проводиться консультування в телефонному режимі за номером:( 099)-524-74-69.  Проте значна кількість адміністративних послуг не може надаватися,  зважаючи на воєнний стан.         

Адміністратори ЦНАПу наразі надають послуги - усі ті, що не потребують доступу до єдиних та державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України або до Державного земельного кадастру, Реєстру Територіальної громади Державної міграційної служби- оскільки державні реєстри досі лишаються закритими.

Надаються адміністративні послуги:

Реєстрація народження дитини, державна реєстрація шлюбу,  реєстрація факту смерті (доступ до реєстру ДРАЦС  відсутній, спеціаліст відділу ЦНАП складає запис у паперовій формі, а щойно доступ відновиться, усі відомості будуть внесені до реєстру протягом 5 робочих днів).

До відома: Прийом громадян з питань державної реєстрації актів цивільного стану, а саме: розірвання шлюбу, зміни імені, внесення змін до актових записів, повторної видачі документів здійснюється Недригайлівським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Роменському районі Сумської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Суми).  Узгодити свій візит можливо за контактним телефоном: (05455) 5-27-94.

Для Реєстрації бізнесу (реєстрація ФОП, внесення змін до ФОП, закриття ФОП) жителі громади можуть звернутись до адміністраторів відділу ЦНАП Липоводолинської селищної ради, так і подати заяву самостійно онлайн – на Порталі Дія. Наразі у відділі ЦНАП Липоводолинської селищної ради доступ державного реєстратора до Єдиного державного реєстру закрито.

До відома: Центром надання адміністративних послуг у місті Ромни за адресою: м.Ромни, вул. Соборна,13/71 у травні цього року відновлено надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Узгодити свій візит можливо за контактними телефонами:(05448) 5 29 15, 5 33 00, (098) 784 48 66.

Програмний комплекс “Інтегрована інформаційна система “Соціальна громада” працює і надаються всі соціальні послуги: прийом документів на житлові субсидії, компенсації та допомоги, облік  внутрішньо-переміщених осіб (ВПО), оформлення допомоги на проживання ВПО, компенсацію за тимчасове розміщення ВПО.

Проводиться видача довідок з реєстрації місця проживання, про склад сім”ї (видається за можливості у разі наявності картотеки або будинкової книги), довідок до нотаріальної контори.

Припинено: Реєстрацію нерухомості (наразі не планується відновлення функціонування Державного реєстру речових прав на нерухоме майно), послуги з декларування/реєстрації місця проживання фізичних осіб, а також зняття, отримання витягу з кадастру (ДЗК) та інших послуг пов’язаних з ДЗК.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь