A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

КУДИ ЗВЕРТАТИСЯ АВТОМОБІЛІСТАМ У РАЗІ НАДЗВИЧАЙНОЇ СИТУАЦІЇ НА ДОРОГАХ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ?

Дата: 17.01.2022 09:05
Кількість переглядів: 196

Для забезпечення безпечного та безперебійного руху транспортних засобів, запобігання ускладнень у дорожньому русі та попередження скоєння дорожньо-транспортних пригод на автодорогах загального користування державного значення працівники дорожніх підприємств постійно чергують, проводятьмоніторинг стану проїзду, як патрульним обстеженням так і за допомогою камер спостереження.

Служба автомобільних доріг у Сумській області закликає всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, швидкісних режимів і тримати дистанцію під час керування транспортними засобами, перед виїздом з дому перевіряти технічний стан автомобіля, забезпечити запаси палива та теплого одягу на випадок надзвичайних ситуацій.

У разі надзвичайної ситуації на автомобільних дорогах державного значення Сумської області телефонуйте за номером +38-050-307-56-92, за яким цілодобово працює диспетчер Служби автомобільних доріг у Сумській області.

Послуги з експлуатаційного утримання доріг загального користування місцевого значення У Сумській області, зокрема послуги з зимового утримання та безпеки руху, в тому числі на території Липоводолинської селищної територіальної громади надає ТОВ «АМК РЕМ-БУД».

Для своєчасного реагування по очищенню автомобільних доріг загального користування місцевого значення та оперативного визволення автотранспорту із снігових заторів телефонуйте  за номером диспетчера експлуатаційної підрядної організації ТОВ «АМК РЕМ-БУД» +380956918417.

Особи, відповідальні за налагодження дієвої взаємодії у разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної з очищенням комунальних автомобільних доріг - старости старостинський округів Липоводолинської селищної територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь