A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ДО ВІДОМА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

Дата: 30.06.2022 17:49
Кількість переглядів: 504

Фото без описуОфіційна позиція Липоводолинської селищної ради щодо ситуації, яка склалася з Липоводолинським сектором Управління Державної міграційної служби України в Сумській області

Липоводолинська селищна рада категорично проти  щодо можливого зупинення (переведення працівників на простой) або припинення роботи Липоводолинського сектору Управління Державної міграційної служби України в Сумській області, який  здійснює свою діяльність у смт Липова Долина  з 2012 року.  У зв’язку з цим ще вчора звернулися до  голови Роменської РДА Дениса Ващенка, народного депутата України Максима Гузенка, а сьогодні надіслані відповідні листи-клопотання  до голови Управління Державної міграційної служби України Наталії Науменко, голови Управління Державної міграційної служби України в Сумській області Дмитра Костєнникова,  першого  заступника голови Сумської ОДА Тараса Савченка з проханням не допустити  припинення роботи Липоводолинського сектору  Управління Державної міграційної служби України в Сумській області, у тому числі демонтажу та переміщення обладнання.  Липоводолинська селищна рада  співпрацює  з сектором та підтримує  умови для належного надання адміністративних послуг населенню нашої громади. Розуміємо, що ситуація,  яка складається, призведе до неможливості належного отримання адміністративних послуг громадянами України. Особливо гостро ця проблема відчутна  для мешканців Липоводолинської та Синівської громад саме зараз, адже пасажирські перевезення майже не здійснюються, а паливно-мастильні матеріали не реалізовуються фізичним особам вільно.  В умовах військового стану, постійних атак ворожими військами, на нашу думку, є категорично принциповим збереження підрозділів міграційної служби, які знаходяться на значній відстані від кордону з агресором. За найпесимістичними сценаріями розвитку подальших військових дій такі підрозділи зможуть забезпечити надання належних послуг громадянам.

З 01.01.2022 року  двома співробітниками Липоводолинського сектору надано 272 послуги з оформлення ID-карток та 320 закордонних паспортів. І це з урахуванням періоду часткової окупації російськими військими та відключення реєстрів з 24.02.2022 року по 26.04.2022 року.

Шановні жителі! Станом на 15.00 години 30.06.2022 за оперативною інформацією з обласного Управління  Липоводолинський сектор Управління ДМСУ в Сумській області й надалі (принаймні найближчі декілька місяців) продовжуватиме працювати  у звичайному режимі.  Адміністративні послуги надаються відповідно до графіка роботи, громадяни очікують своєї черги для оформлення документів та їх видачі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь