A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: ПУТІВКА В ЖИТТЯ ЕЛЕКТРОГАЗОЗВАРНИКАМ

На початку літа нинішнього року  бажаючі оволодіти професією «Електрогазозварник», за направленням служби зайнятості та на замовлення АТ «СМНВО – Інжиніринг» розпочали навчання в Державному навчальному закладі «Сумський ЦПТО ДСЗ». Чоловіків, різного віку, з різним досвідом та напрямком освіти з Сум, Охтирки та Краснопілля об’єднало бажання освоїти затребувану на ринку праці професію. Майже на шість місяців   вони стали одною командою на чолі з майстром виробничого навчання Олександром Лисенком. А сьогодні вони демонстрували набуті знання та навички.

08:26 11.11.2021

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: ПІСЛЯ АТО – ВЛАСНА СПРАВА

Питання працевлаштування учасників АТО, зокрема, в частині започаткування  власної справи, обговорювалося під час наради з питань підтримки ведення бізнесу учасниками АТО/ООС  під головуванням першого заступника голови Сумської облдержадміністрації Тараса Савченка.

09:12 25.10.2021

ЮРИДИЧНИЙ ВСЕОБУЧ ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, згідно зі статтею 46 Закону «Про зайнятість населення» підходящою для безробітного вважається робота, що відповідає освіті, професії, кваліфікації особи з урахуванням доступності транспортного обслуговування, встановленої рішенням місцевої державної адміністрації, виконавчого органу відповідної ради.

09:07 25.10.2021

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ: КАДРОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ

Традиційно, обласна служба зайнятості заздалегідь розпочинає підготовку до опалювального сезону, надаючи послуги з навчання і перевірки знань операторів котельні та машиністів (кочегарів).

14:04 21.10.2021

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СВОЄЧАСНО І ОПЕРАТИВНО РЕАГУЄ НА ВИКЛИКИ ЧАСУ, ЗАДОВОЛЬНЯЮЧИ ЗАПИТИ РОБОТОДАВЦІВ

6 жовтня 2021 року заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Медвідь ознайомилася з роботою обласної служби зайнятості.

08:45 07.10.2021

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ОТРИМАЮТЬ 3 МЛН ГРН ДОПОМОГИ

За інформацією директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, заходи, які свого часу здійснив Кабінет Міністрів України щодо фінансової підтримки суб’єктів господарювання в період пандемії, врятували економіку області від небажаних наслідків.

15:37 28.09.2021

БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ТРЕНІНГ ДЛЯ ПІДПРИЄМНИЦЬ СУМЩИНИ

З 25 по 27 жовтня поточного року (з 14.00 до 18.00)  в онлайн форматі (через Zoom) відбудеться безкоштовний триденний онлайн тренінг для жінок-підприємниць, представниць мікро-, малого та середнього бізнесу, які проживають на території Сумської області. Навчальна програма ініційована Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з Міжнародною організацією праці (МОП), які  впроваджують на Сумщині  спільний пілотний проєкт “Розширення економічних можливостей жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні” й спрямована на подолання наслідків, пов’язаних із пандемією COVID-19 у ринковому середовищі.

14:54 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь