A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

ІНФОРМУЄМО

Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, незважаючи на складний воєнний час, продовжує надавати послуги незайнятим громадянам, сприяючи економічному одужанню та зниженню напруженості на ринку праці області.

08:38 10.06.2022

МАСОВІ ЗВІЛЬНЕННЯ ТА СКОРОЧЕННЯ: ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА РИНКУ ПРАЦІ СУМЩИНИ

З початку повномасштабної війни в Україні  ринок праці області зазнав відчутних змін. Роботодавець, потрапивши у складну економічну ситуацію воєнного часу, вимушений приймати непопулярні рішення, все частіше вдаючись до масового звільнення або скорочення   своїх працівників. Найбільше вивільнених за видами економічної діяльності за чей час спостерігається  у переробній промисловості (92%), а за розділами професій  - робітники з обслуговування (23%).

14:09 21.04.2022

ОХТИРКА І ТРОСТЯНЕЦЬ ШУКАЮТЬ ЛЮДЯМ РОБОТУ

Охтирка і Тростянець стали не тільки епіцентром бойових дій на Сумщині, а й зазнали нелюдського насилля над мирними жителями. Зруйновані будівлі, понівечені людські долі.

14:04 14.04.2022

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ОПЕРАТИВНО НАЛАГОДИЛА КОМУНІКАЦІЙНІ КАНАЛИ У СВОЇХ ФІЛІЯХ

Як щойно повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, сьогодні після безпрецедентних руйнувань рашистів  запрацювали всі комунікаційні канали Охтирської міськрайонної та Тростянецької районної філій. Найближчими днями вони стануть до ладу і у Великій Писарівці. Всі інші філії та центри зайнятості здійснюють свою діяльність у штатному режимі.

14:03 11.04.2022

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ: РЕЄСТРУЄМО БЕЗРОБІТНИХ, ВИПЛАЧУЄМО ДОПОМОГУ ПО БЕЗРОБІТТЮ

- Багато лиха наробили рашисти на нашій землі. Зокрема, повністю або частково зруйновані Тростянецька, Охтирська та Великописарівська філії, - розповідає директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Але і в цих, і в інших територіальних одиницях ми продовжуємо обслуговувати незайняте населення, в межах можливого співпрацюємо з роботодавцями, органами влади, громадами. Зараз, у період дії воєнного стану, на особливому контролі тримаємо питання реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, докладаємо всіх зусиль, аби нараховувати та своєчасно виплачувати допомоги по безробіттю.

13:59 04.04.2022

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ: КОМПЕНСАЦІЯ ВИТРАТ НА ОПЛАТУ ПРАЦІ ЗА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Завдяки урядовим ініціативам, а саме - ухваленню Постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року №331, роботодавцю надана    можливість щодо отримання компенсації витрат за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом.

11:50 04.04.2022

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ГОТОВА ЗАДОВОЛЬНИТИ ПОТРЕБИ РОБОТОДАВЦІВ

- Війна вносить свої корективи у нашу роботу. Ми намагаємося оперативно реагувати на виклики непростого періоду. Скажімо, сьогодні за направленням служби зайнятості можна безкоштовно і в стислі терміни здобути затребувану на ринку праці воєнного часу професію чи підвищити кваліфікацію. Безробітні навчаються виключно на замовлення роботодавців, а отже з гарантією працевлаштування, - розповідає директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний.

11:46 04.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь