A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

Мікрогранти на створення або розвиток власної справи

Дія, Ощадбанк та Державна служба зайнятості розпочали надання консультації клієнтам, які бажають взяти участь в програмі з метою запуску нового або розвитку діючого бізнесу зі створенням нових робочих місць.

09:58 06.07.2022

До уваги роботодавців: затверджено нову форму звіту 3-ПН

Зважаючи на нововведення роботодавець, повідомляючи про наявність потреби у кадрах, зазначатиме, в який спосіб укомплектовуватиметься вакансія - за сприяння Державної служби зайнятості або ж самостійно.

15:22 29.06.2022

На Сумщині переселенці під пильним оком служби зайнятості

На Сумщині спостерігається зростання чисельності внутрішньо переміщених осіб. З початку нинішнього року, станом на 23 червня, до служби зайнятості звернулося 398 осіб зазначеної категорії, з яких 356 отримали статус безробітного. Найактивнішим видався травень, протягом якого 158 переселенців стали клієнтами служби зайнятості.  Середній розмір допомоги по безробіттю становив 2140 грн.

09:54 27.06.2022

Ринок праці Сумщини: щодо запланованого масового вивільнення працівників

Протягом січня-травня 2022 року до Сумської обласної служби зайнятості роботодавцями було подано інформацію про заплановане масове вивільнення 1444 працівників (у січні-травні 2021 року - 3041 особу).

13:39 23.06.2022

Ви пенсіонер і Вам потрібна консультація? Звертайтеся до нас!

- Мешканці Сумщини, які отримують пенсію на пільгових умовах, мають право отримувати в службі зайнятості інформаційно-консультаційні послуги, пов’язані з працевлаштуванням, - розповідає директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. – Одначе тут зобов’язаний відзначити, що набути статусу безробітного та отримувати допомогу з безробіття пенсіонери не можуть.

08:54 10.06.2022

ІНФОРМУЄМО

Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, незважаючи на складний воєнний час, продовжує надавати послуги незайнятим громадянам, сприяючи економічному одужанню та зниженню напруженості на ринку праці області.

08:38 10.06.2022

МАСОВІ ЗВІЛЬНЕННЯ ТА СКОРОЧЕННЯ: ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ НА РИНКУ ПРАЦІ СУМЩИНИ

З початку повномасштабної війни в Україні  ринок праці області зазнав відчутних змін. Роботодавець, потрапивши у складну економічну ситуацію воєнного часу, вимушений приймати непопулярні рішення, все частіше вдаючись до масового звільнення або скорочення   своїх працівників. Найбільше вивільнених за видами економічної діяльності за чей час спостерігається  у переробній промисловості (92%), а за розділами професій  - робітники з обслуговування (23%).

14:09 21.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь