A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ НА ВАРТІ ЛЕГАЛІЗАЦІЇ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН

В рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи стосовно легалізації трудових відносин директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний вкотре звертається до роботодавців та найманих працівників із засторогою щодо ризиків, викликаних порушенням норм трудового законодавства.

13:45 29.01.2021

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ СУМЩИНИ!

- Зважаючи на численні телефонні дзвінки та письмові запити, вважаю не зайвим буде нагадати,  що до 1 лютого  цього року юридичні особи з чисельністю штатних працівників від 8-ми  чоловік мають подати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, що  мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2020 рік, - говорить директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. 

13:22 28.01.2021

Які послуги служби зайнятості Сумщини користувалися найбільшим попитом у 2020 році?

- Статистика свідчить, що рівень зайнятості скоротився в усіх районах та містах, а також серед усіх вікових груп населення Сумської області. Це у свою чергу підвищило попит на послуги обласної служби зайнятості, - розповідає директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний. - Послугами обласної служби зайнятості протягом 2020 року скористалися майже 71 тисяча громадян, які шукали роботу, з них 49653 осіб мали статус зареєстрованого безробітного. Найбільше серед них жінок – 57,7%, молоді до 35 років – 27,7%, жителі сільської місцевості складають 34,1%. Допомогу по безробіттю отримували 14771 чоловік. Її середній розмір у листопаді-грудні минулого року становив 3371 грн.

13:20 28.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ОКРЕСЛЮЄ ПРІОРИТЕТНІ ЗАВДАННЯ НА ДЕНЬ ПРИЙДЕШНІЙ

Директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний провів селекторну нараду з директорами Сумського міського, Конотопського міськрайонного та філій обласного центру зайнятості.

11:48 25.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ТОРІК ПРАЦЕВЛАШТУВАЛА 18 ТИСЯЧ ОСІБ

Як тільки що поінформував директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, минулого року, незважаючи на те, що у зв’язку з коронавірусом роботодавці заявили про заплановане масове вивільнення 8,9 тис. працівників, служба зайнятості працевлаштувала майже 18 тисяч безробітних громадян. При цьому, кожен шостий працевлаштований оперативно до надання статусу безробітного.

15:07 22.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ АКТИВНО ВЗАЄМОДІЄ З ОТГ

В обласному центрі зайнятості чітко дотримується графік відвідин об’єднаних територіальних громад з метою ознайомлення з їх роботою, вивченням ситуації на локальних ринках праці та надання практичної допомоги у працевлаштуванні незайнятих громадян.

08:46 20.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ УЧАСНИКАМ АТО (ООС)

За одинадцять місяців поточного року послугами обласної служби зайнятості скористалися  1085 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (операції об'єднаних сил) (далі АТО (ООС)), з них 57 осіб з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 1057 чоловік зазначеної категорії.

11:14 18.12.2020

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ВІД ДЕРЖАВИ

Роботодавці, які скоротили або можуть скоротити робочий час працівників через карантинні обмеження, можуть подати заяву на отримання одноразової  матеріальної допомоги. Для цього до 21 грудня необхідно звернутися до центру зайнятості за своїм місцезнаходженням та надати необхідні документи.

13:12 17.12.2020

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ РЕТЕЛЬНО КОНТРОЛЮЄ ТЕНДЕНЦІЇ

Сумська обласна служба зайнятості в умовах карантину стала не тільки першим помічником безробітних і роботодавців, а й своєрідним соціальним барометром на ринку праці. Як каже директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, інакше й не може бути, адже саме фахівці центру ретельно відстежують усі коливання на ринку праціі на їх основі приймають соціально виважені та професійно грамотні рішення.

12:55 23.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь