Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ТОРІК ПРАЦЕВЛАШТУВАЛА 18 ТИСЯЧ ОСІБ

Як тільки що поінформував директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, минулого року, незважаючи на те, що у зв’язку з коронавірусом роботодавці заявили про заплановане масове вивільнення 8,9 тис. працівників, служба зайнятості працевлаштувала майже 18 тисяч безробітних громадян. При цьому, кожен шостий працевлаштований оперативно до надання статусу безробітного.

15:07 22.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ АКТИВНО ВЗАЄМОДІЄ З ОТГ

В обласному центрі зайнятості чітко дотримується графік відвідин об’єднаних територіальних громад з метою ознайомлення з їх роботою, вивченням ситуації на локальних ринках праці та надання практичної допомоги у працевлаштуванні незайнятих громадян.

08:46 20.01.2021

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ УЧАСНИКАМ АТО (ООС)

За одинадцять місяців поточного року послугами обласної служби зайнятості скористалися  1085 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції (операції об'єднаних сил) (далі АТО (ООС)), з них 57 осіб з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 1057 чоловік зазначеної категорії.

11:14 18.12.2020

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ЗМОЖУТЬ ОТРИМАТИ ГРОШОВУ ДОПОМОГУ ВІД ДЕРЖАВИ

Роботодавці, які скоротили або можуть скоротити робочий час працівників через карантинні обмеження, можуть подати заяву на отримання одноразової  матеріальної допомоги. Для цього до 21 грудня необхідно звернутися до центру зайнятості за своїм місцезнаходженням та надати необхідні документи.

13:12 17.12.2020

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ РЕТЕЛЬНО КОНТРОЛЮЄ ТЕНДЕНЦІЇ

Сумська обласна служба зайнятості в умовах карантину стала не тільки першим помічником безробітних і роботодавців, а й своєрідним соціальним барометром на ринку праці. Як каже директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, інакше й не може бути, адже саме фахівці центру ретельно відстежують усі коливання на ринку праціі на їх основі приймають соціально виважені та професійно грамотні рішення.

12:55 23.11.2020

ЩО ЧЕКАЄ НА РИНОК ПРАЦІ СУМЩИНИ ЗАВТРА?

За інформацією, яку надав директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, сьогодні на обліку в регіональній службі зайнятості перебуває 15,3 тис. безробітних (+ 24,4% до цієї дати торік): з них чоловіків – 5,8 тис. (38%), жінок – 9,5 тис. (62%). Кожен третій безробітний віком до 35 років, кожен четвертий – до 44, старше 45 – майже половина.

14:06 20.11.2020

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ІНФОРМУЄ: ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ ЗАРЕЄСТРОВАНИХ БЕЗРОБІТНИХ

За словами директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, служба зайнятості готова надавати допомогу кожному, хто тимчасово перебуває у стані безробіття і шукає роботу. 

15:25 11.11.2020

ВИТРИВАЛІСТЬ, СТРЕСОСТІЙКІСТЬ, ГНУЧКІСТЬ: ТОП-10 НАВИЧОК, ЯКІ БУДУТЬ ПОТРІБНІ ДЛЯ РОБОТИ ЧЕРЕЗ П’ЯТЬ РОКІВ

Уперше у рейтингу, який опублікував Світовий економічний форум, з’явилися такі навички, як активне навчання, витривалість, стресостійкість та гнучкість, до 2025 року 50% усіх співробітників потребуватимуть перекваліфікації, оскільки впроваджуються щораз нові технології.

15:24 11.11.2020

КОНСУЛЬТУЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ: 5 РЕЧЕЙ, ЯКІ ТРЕБА ЗНАТИ ПРО ТРУДОВІ КНИЖКИ

Світ діджиталізується. На часі – перехід від паперових до електронних трудових книжок. Поки що паперова трудова книжка залишається основним документом про трудову діяльність працівника і вона ж уможливлює реалізацію певних його прав.

14:47 04.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь