A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ОТРИМАЮТЬ ДОДАТКОВІ КОШТИ

На сьогодні роботодавцями Сумської області до центрів зайнятості подано майже 1200 пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину для 5600 чоловік. Наразі ухвалено 970 позитивних рішень щодо надання такої допомоги для покриття витрат на заробітну плату майже 4700 працівників.

08:53 05.06.2020

БЕЗРОБІТНІ СУМЩИНИ МАЮТЬ ЗМОГУ ОТРИМАТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНУ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості відзначає десятиріччя свого існування. Центр професійно-технічної освіти готує кадри за 12 робітничими спеціальностями. Сьогодні найбільшою популярністю серед тих, хто з тих чи інших причин втратив роботу і прагне придбати конкурентоспроможну спеціальність, користуються професії зварника пластмас, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварника, кухаря, бджоляра, продавця продовольчих та непродовольчих товарів, оператора і машиніста котельні тощо. Саме вони сьогодні затребувані за ринку праці.

08:48 05.06.2020

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ: НОВИЙ ЗАКОН ПРО ПІДТРИМКУ БІЗНЕСУ НА ЧАС КАРАНТИНУ

Президент України підписав Закон № 591-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення короновірусної хвороби (СОVID-19)» (законопроект № 3329-д: http://tiny.cc/giy2oz).

14:16 29.05.2020

КОМУ НА СУМЩИНІ ВДАЄТЬСЯ ЗНАЙТИ РОБОТУ НА КАРАНТИНІ

Коронакриза стала справжнім викликом для служби зайнятості. На Сумщині, як і в цілому в Україні, відбулося суттєве зменшення кількості вакансій з одночасним зростанням кількості безробітних. Це підвищило конкуренцію за робочі місця.

14:27 28.05.2020

СУМСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ – АГЕНТ ВПЛИВУ НА РИНКУ ПРАЦІ ОБЛАСТІ

Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості - один з одинадцяти центрів, що здійснює професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації дорослого населення більш ніж за 60 робітничими професіями.

16:49 06.05.2020

МЕДИКИ ТА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ПЕРШИМИ В УКРАЇНІ ОБ’ЄДНАЛИ ЗУСИЛЛЯ

Управління охорони здоров’я облдержадміністрації, обласний центр зайнятості та державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» першими в Україні підписали угоду про спільне співробітництво та партнерство.

15:50 30.04.2020

БІЛЬШЕ 100 МЛН ГРН ОТРИМАЮТЬ РОБОТОДАВЦІ СУМЩИНИ ЧЕРЕЗ КОРОНАВІРУС

На Сумщині підприємства різної форми власності можуть отримати більше 100 млн грн компенсації по частковому безробіттю. Набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабміном з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

15:48 30.04.2020

НА ДОПОМОГУ РОБОТОДАВЦЯМ ПОСПІШАЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ

Для роботодавців Сумщини сьогодні найбільш актуальне питання: як отримати допомогу по частковому безробіттю на період карантину.28.04.2020 року набув чинності Порядок надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

15:46 29.04.2020

РИНОК ПРАЦІ: НАВАНТАЖЕННЯ НА ОДНЕ ВІЛЬНЕ РОБОЧЕ МІСЦЕ ЗРОСТАЄ

За час дії карантину за направленням служби зайнятості по області  працевлаштовано 2,2 тис. безробітних.  Станом на 27 квітня поточного року в базі даних обласної служби зайнятості налічується 1,3 актуальних вакансій (на 13.03.2020 – 2,3 вакансій). Збільшення чисельності безробітних та зменшення кількості вакансій призвело до зростання навантаження на одне вільне робоче місце з 8 осіб на 13 березня до 16 на 27 квітня поточного року.

15:28 28.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь