A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

СТОЯТИ НА ОБЛІКУ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ОДНОЧАСНО ПРАЦЮВАТИ – ЗАСЬ!

Про це вкотре попереджають у Сумській обласній службі зайнятості. За словами директора обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, безробітній особі рано чи пізно, як кажуть, доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вона перебуває на обліку в центрі зайнятості, отримує допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працює, виконує роботу, надає послуги за цивільно-правовими договорами або займається підприємницькою діяльністю тощо.

08:46 28.07.2020

БАЖАЄТЕ ПОЗИТИВНИХ ЗМІН? ПОЧНІТЬ ОПАНОВУВАТИ НОВУ ПРОФЕСІЄЮ. МОЖЛИВІСТЬ ПОРУЧ!

Сумський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості відзначає десятиріччя свого існування. Центр готує кадри за 12 робітничими спеціальностями. Сьогодні найбільшою популярністю серед тих, хто з тих чи інших причин втратив роботу і прагне придбати конкурентоспроможну спеціальність, користуються професії зварника пластмас, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, електрогазозварника, кухаря, бджоляра, продавця продовольчих та непродовольчих товарів, оператора і машиніста котельні тощо. Саме вони сьогодні затребувані на ринку праці.

09:16 22.07.2020

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ УТРИМУЄ ЛІДЕРСТВО В УКРАЇНІ ЗА РІВНЕМ ФІНАНСОВОЇ ПІДТРИМКИ ПІДПРИЄМЦІВ У ПЕРІОД КАРАНТИНУ

На сьогодні Сумщина продовжує утримувати лідерство в Україні за рівнем фінансової підтримки підприємців у карантинний період, випереджаючи  значно більші за населенням та кількістю підприємців регіони. При цьому наголосимо, що до 8 липня наша область була беззаперечним фаворитом в Україні по виплаті компенсаційних виплат, сьогодні ж вперед вирвалися такі гіганти як Львівщина, Харківщина та Донеччина.

11:48 09.07.2020

НА СУМЩИНІ 18320 ЧОЛОВІК ОТРИМУЮТЬ ДОПОМОГУ ПО БЕЗРОБІТТЮ

З 1 липня відповідно до закону «Про Державний бюджет України на 2020 рік» підвищено прожитковий мінімум для основних соціальних і демографічних груп населення. Так, для працездатних осіб віднині прожитковий мінімум становить 2197 гривень. Відповідно, зросли й соціальні виплати, серед яких – допомога по безробіттю.

13:42 08.07.2020

НА СУМЩИНІ НАМІТИЛАСЯ ТЕНДЕНЦІЯ ДО СПАДУ БЕЗРОБІТТЯ

Як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, на початок липня в області маємо 22 800 офіційно зареєстрованих безробітних. Минулоріч на відповідну дату офіційно зареєстрованих тих, хто втратив з тих чи інших причин роботу, в центрах зайнятості нараховували 30 тисяч чоловік.

11:15 03.07.2020

СУМСЬКА ОБЛАСНА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ АКТИВНО ПІДТРИМУЄ ФІНАНСАМИ БІЗНЕС, ЯКИЙ ЗАЗНАВ ВТРАТ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

На 1 липня Сумщина утримує лідерство в Україні за рівнем фінансової підтримки підприємців у карантинний період, випереджаючи значно більші за населенням та кількістю підприємців регіони. 55,4 мільйона компенсаційних гривень за вимушений простій у карантинний період уже отримали представники бізнесу Сумської області: 31,1 млн – припадає на ФОПи, де у штатному розкладі відсутні наймані працівники, і 24,3 млн – на роботодавців, які використовують найману працю.

13:30 01.07.2020

ЗА КОШТАМИ - ДО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Сумщина продовжує утримувати лідерство в Україні з виплати допомоги по частковому безробіттю на період карантину фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто під час діяльності сплачували єдиний соціальний внесок.

14:24 19.06.2020

У БЕЗРОБІТТЯ СУМЩИНИ ЖІНОЧЕ ОБЛИЧЧЯ

Ринок праці Сумщини миттєво реагує на зміни у суспільстві. Скажімо, той же коронавірус продовжує вносити суттєві корективи. Пандемія нищівна не лише до людських життів, а й руйнує геть усі прогнози вчених-світил різного профілю. Сьогодні в області маємо 23 083 офіційно зареєстрованих безробітних. Тоді як на початок року їх нараховувалося на вісім тисяч менше.Червневе безробіття нашого краю має жіноче обличчя, бо саме жінки превалюють на незадіяному ринку праці – 56,7%. По третині безробітних припадає на молодь до 30 років та жителів сільської місцевості.

14:22 19.06.2020

ЯК ПІДПРИЄМЦЮ СУМЩИНИ БЕЗ НАЙМАНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОТРИМАТИ ДОПОМОГУ ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ

«Відтепер, - говорить директор обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, - допомога по частковому безробіттю на період карантину може виплачуватися  фізичним особам-підприємцям, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок». 

15:37 12.06.2020

В. ПІДЛІСНИЙ: «ЗАКЛИКАЮ СКОРИСТАТИСЯ МОЖЛИВІСТЮ ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ НА ПЕРІОД КАРАНТИНУ»

На сьогодні роботодавцями Сумщини до центрів зайнятості подано 1200 пакетів документів для отримання допомоги по частковому безробіттю на період карантину. За більшістю з них ухвалені оперативні позитивні рішення.

14:43 10.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь