Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Служба зайнятості інформує

CЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СПРОСТИЛА ПРОЦЕДУРУ ПОДАННЯ ДОКУМЕНТІВ

У зв’язку з карантином з кожним днем все більше жителів Сумщини звертаються до служби зайнятості. Лише телефоном гарячої лінії обласного центру зайнятості (0542) 68-55-19 з 17 березня по 10 квітня цього року скористалися 300 чоловік.

15:06 14.04.2020

ЕФЕКТИВНІСТЬ РОБОТИ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ НЕ ЗНИЖУЄТЬСЯ. МИ ГОТОВІ ПРИЙТИ НА ДОПОМОГУ КОЖНОМУ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ

Обласна служба зайнятості Сумщини ввела в дію комплекс запобіжних заходів для запобігання поширення коронавірусної інфекції. Зокрема, за словами директора обласної служби зайнятості Володимира Підлісного, на період карантину тимчасово призупинений особистий прийом громадян у центрах зайнятості та філіях.

10:43 08.04.2020

ВИПЛАТИ БЕЗРОБІТНИМ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ НЕ ПРИПИНЯЮТЬСЯ!

Директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний провів селекторну нараду з директорами Сумського міського, Конотопського міськрайонного центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій, Сумського центру професійно-технічної освіти.

13:39 24.03.2020

ЩО ТАКЕ ВАУЧЕР НА НАВЧАННЯ ВІД СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ

Ваучер - документ встановленого зразка, що дає особі відповідно до Закону право на перепідготовку або підготовку за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти, спеціалізацію, підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця

13:38 24.03.2020

ЧИМ ЗАГРОЖУЄ ЗЛОВЖИВАННЯ СТАТУСОМ БЕЗРОБІТНОГО?

Державна служба зайнятості звертає увагу громадян України на необхідність добросовісного використання прав і обов’язків, пов’язаних з набуттям статусу безробітного. Непоодинокими є випадки, коли особи реєструються в службі зайнятості як безробітні, проте паралельно отримують дохід. Такі дії обертаються несприятливими наслідками, передусім, для самих безробітних.

15:16 19.03.2020

УВАГА! У СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ - ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ!

З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції Сумська обласна служба зайнятості запровадила запобіжні дії. З 16 березня по 3 квітня поточного року скасовані всі масові та групові заходи, заплановані для населення та роботодавців, зокрема семінари, тренінги, круглі столи, зустрічі, наради, міні-ярмарки вакансій тощо.

15:50 17.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь