A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

ЦНАП інформує

ЦНАП – МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС. ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА ЛИПЕНЬ 2022

Шановні жителі громади! Працівники відділу “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради завжди піклується про те, щоб Ви могли отримувати якісні адміністративні послуги та консультації щодо їх отримання.

16:07 02.08.2022

ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ ВІДДІЛУ ЦНАП ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ та сусідньої громади!

7 липня 2022 року у відділі “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради підключено типове робоче місце стороннього користувача Автоматизованої системи Державного земельного кадастру та вперше започатковано надання адміністративних послуг  з надання відомостей з Державного земельного кадастру (ДЗК), а саме: витягів з ДЗК  та витягів з технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок  за межами населених пунктів за ОДИН ВІЗИТ.

11:50 08.07.2022

УВАГА!!!

У Дії з'явилася можливість сформувати витяг про місце проживання з реєстру територіальної громади!!! На сформований витяг автоматично буде наноситись унікальний електронний ідентифікатор (QR-код).

14:57 13.06.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

До уваги відвідувачів відділу “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради! З 14 червня 2022 року відновлюємо послугу з надання відомостей з Державного земельного кадастру (витягів з ДЗК про земельну ділянку та технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельних ділянок).

14:55 13.06.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

З 14 червня 2022 року відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради відновлює прийом громадян з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно у відповідності до   черги.

14:52 13.06.2022

ОГОЛОШЕННЯ!

Відділ "Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради повідомляє про надання послуги з вклеювання фото до паспорта громадянина України при досягненні 25-ти та 45-ти річного віку.

14:51 13.06.2022

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ!

Відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради повідомляє, що державний реєстратор юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців надає адміністративні послуги у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців за адресою: смт.Липова Долина, вулиця Полтавська,17.

14:46 13.06.2022

ПЛАТФОРМА ЦЕНТРІВ ДІЯ ПІДВИЩИТЬ ЯКІСТЬ НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

6 вересня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України презентувало Платформу Центрів Дія, доступну за посиланням: https://center.diia.gov.ua/. Цей онлайн-ресурс створений для отримання фізичними та юридичними особами інформації, необхідної для звернення до центрів надання адміністративних послуг, і забезпечення постійного підвищення якості надання адміністративних та інших публічних послуг у центрах.

14:18 29.10.2021

ВАЖЛИВО!!!

Право громадян на своєчасність призначення та виплату державних соціальних допомог в умовах реформи системи соціального захисту населення

15:51 25.10.2021

Шановні мешканці Липової Долини та жителі старостинських округів!

Відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради, хоче ознайомити Вас з інформацією про Реєстр територіальної громади, а саме про важливість оновлення даних мешканця в Реєстрі

13:46 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь