A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

У ВІДДІЛІ "ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ" Липоводолинської селищної ради відновлено роботу Реєстру територіальної громади ДМС

Дата: 27.09.2022 11:57
Кількість переглядів: 111

Фото без опису          З 3 жовтня 2022 року відновлюється прийом людей, які бажають зареєструвати або зняти з реєстрації місце проживання, отримати витяг з реєстру територіальної громади.

         Нагадаємо, що надання адміністративних послуг, як реєстрація і зняття з реєстрації місця проживання,  призупинили в Україні з 24 лютого.

         Жителям Липоводолинської територіальної громади зареєструвати своє місце проживання можна у відділі ЦНАП, що знаходиться в смт.Липова Долина, вулиця Полтавська,17. Аби отримати послугу, обов'язково потрібно мати паспорт громадянина України й документи, що підтверджують право власності на житло. Також   свідоцтво про народження, якщо це дитина.

         Якщо людина не є власником, то має бути присутнім власник житла, який дає згоду. Також потрібно оплатити адмінзбір.Вартість послуги становить 37,22 грн. У разі порушення строків реєстрації місця проживання вартість послуги становить – 62,03 грн. 

         У період дії воєнного стану послуги з реєстрації /зняття з реєстрації місця проживання військовозобов’язаних осіб здійснюється тільки за наявності в їх військово-облікових документах відповідних позначок районних військових комісаріатів.

         Штампи про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання НЕ проставляються до паспорту громадянина України – у зв’язку з тим, що Постанова Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 року № 207 втратила чинність.
 

Чекаємо на Вас з питань надання адміністративних послуг з з реєстрації /зняття з реєстрації місця проживання:

Понеділок-П’ятниця, : з 9.00 до 15.00


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь