A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРІ СЛОВА СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ СМЕРТІ КОБЗАРЕНКА АНАТОЛІЯ ДМИТРОВИЧА

ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРІ СЛОВА СПІВЧУТТЯ З ПРИВОДУ СМЕРТІ КОБЗАРЕНКА АНАТОЛІЯ ДМИТРОВИЧА

Керівництво та колектив працівників Липоводолинської селищної ради висловлюють щирі співчуття рідним з приводу смерті Кобзаренка Анатолія Дмитровича – директора ТОВ «Завод Кобзаренка».

15:10 21.05.2021

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

З метою профілактики отруєнь бджіл та дотримуючись вимог ст. 30 Закону України «Про бджільництво» повідомляємо, що в період з 22 травня по 30 травня 2021 року, на території с. Бухалове Лучанського старостинського округу та в районі ставків, що розміщені в урочищі «Вільшана» (Лучанський старостинський округ), ТОВ «КОБЗАРЕНКО АГРО» буде вносити гербіцид МайсТер Пауер, нормою 1,25-1,5 л на 1 га, Муссон нормою 1,2 на 1 га та Примус нормою 0,5 л на 1 га. Гербіцид разового застосування.

12:03 21.05.2021

ПРО ТИМЧАСОВУ ЗАБОРОНУ ВІДВІДУВАННЯ НАСЕЛЕННЯМ ЛІСІВ І В’ЇЗДУ ДО НИХ

ПРО ТИМЧАСОВУ ЗАБОРОНУ ВІДВІДУВАННЯ НАСЕЛЕННЯМ ЛІСІВ І В’ЇЗДУ ДО НИХ

З метою запобігання пожежам, недопущення порушення правил пожежної безпеки в лісах області, враховуючи високу пожежну небезпеку хвойних насаджень, антропогенну причину виникнення лісових пожеж, головою Сумської обласної державної адміністрації було прийнято розпорядження від 23.04.2021 № 269-ОД «Про заборону відвідування населенням лісів, в’їзду до них транспортних засобів та полювання у період великої пожежної небезпеки протягом 2021 року», що зареєстроване у Північно-Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Суми) 27 квітня 2021 року за № 58/311.

11:17 21.05.2021

ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВИДІЛЕНО СУБВЕНЦІЮ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВИДІЛЕНО СУБВЕНЦІЮ З ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ

За сприяння народного депутата України Максима ГУЗЕНКА Липоводолинській селищній територіальній громаді виділено субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в розмірі 1 650 000 гривень. Дані кошти будуть спрямовані у 2021 році на придбання автомобіля сміттєвоза з боковим завантаженням та на придбання мінітрактора з комплектом навісного обладнання.

10:06 21.05.2021

ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

ВИЇЗНІ ПРИЙОМИ СІМЕЙНИМ ЛІКАРЕМ ПРОДОВЖУЮТЬСЯ

Щовівторка, в населених пунктах, де відсутній медичний працівник, а саме в селі Яганівка та селі Яснопільщина, для жителів усіх вікових категорій проводиться виїзний прийом сімейним лікарем КНП «Липоводолинський центр первинної медико-санітарної допомоги». Згідно графіку цього тижня прийом відбувся 18 травня.

18:27 20.05.2021

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНО ЩЕ ОДНУ  ПРИЙОМНУ СІМ’Ю

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СТВОРЕНО ЩЕ ОДНУ  ПРИЙОМНУ СІМ’Ю

З метою популяризації сімейних форм виховання серед населення громади, за сприяння відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради, спільно зі службою у справах дітей Роменської районної державної адміністрації, у селищі Липова Долина створена прийомна сім’я на базі родини Надії КОРНІЄНКО.  

18:24 20.05.2021

ПРОВЕДЕНО РЕЙД: «СІМ’Я І ДІТИ»

ПРОВЕДЕНО РЕЙД: «СІМ’Я І ДІТИ»

18 травня 2021 року відділом «Служба у справах дітей Липоводолинської селищної ради» спільно з фахівцем із соціальної роботи Липоводолинської селищної ради та лікарем-педіатром КНП «Липоводолинський центр ПМСД» та старостою Русанівського  старостівського округу проведено рейд-перевірку «Сім’я і діти» на території  с. Русанівка.

16:24 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь