A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

У СУМАХ ЗАВЕРШИЛАСЯ СПАРТАКІАДА СЕРЕД ДЕПУТАТІВ УСІХ РІВНІВ

Два дні, 13-14 травня, вирували пристрасті у спортивному комплексі  СумДУ. Депутати майже з усіх районів області, міст, ОТГ показували свою спортивну майстерність у 5 видах спорту: шахах, шашках, волейболі, футзалі та настільному тенісі. Всього на змагання приїхало понад 200 учасників.

09:43 17.05.2021

ШАХОВИЙ ТУРНІР ІМ. ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ ГРИГОРІЯ ТИРІНА

У суботу 15 травня в приміщенні Липоводолинської ДЮСШ силами Відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради було започатковано шаховий турнір ім. Героя Радянського Союзу Григорія Тиріна. Метою особистої першості Липоводолинської громади було підвищення майстерності спортсменів, обмін досвідом та вшанування пам’яті людини, яка зіграла важливу роль в історії нашого селища.

08:49 17.05.2021

УВАГА! ТИМЧАСОВЕ ВІДКЛЮЧЕННЯ ВОДОПОСТАЧАННЯ!

За інформацією КП «Липоводолинське», 18 травня  з 8.00 год. по 20 травня до 17.00 год. в зв’язку з проведенням реконструкції водозабору  буде припинена подача води в селі Побиванка.

11:49 14.05.2021

ДЕПУТАТИ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ОБЛАСНІЙ СПАРТАКІАДІ

13 травня на базі Сумського державного університету стартувала Всеукраїнська спартакіада серед депутатів Сумської області. Участь у змаганнях беруть 13 команд з районів, міст, територіальних громад області. Свою майстерність депутати показуватимуть у п’яти видах спорту: настільному тенісі, волейболі, шашках, шахах та міні-футболі.

16:42 13.05.2021

НАРАЗІ НОВІ ФОРМИ ЗАЯВИ ТА ДЕКЛАРАЦІЇ НА ОТРИМАННЯ СУБСИДІЙ ЩЕ НЕ ЗАТВЕРДЖЕНІ МІНІСТЕРСТВОМ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

Жителів Сумщини, які бажають отримувати субсидію, просять не хвилюватися: після затвердження нових форм вони будуть розповсюджені серед органів соціального захисту. Про дату початку прийому документів на отримання субсидії з травня 2021 року буде повідомлено додатково. Про це під час брифінгу повідомила заступник директора Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації Людмила МУСІЯКА.

13:44 13.05.2021

З 1 ТРАВНЯ ПЕРЕПРИЗНАЧЕННЯ СУБСИДІЙ НА НАСТУПНИЙ ПЕРІОД ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ЗА НОВИМ ПОРЯДКОМ

Значна частина жителів області отримує субсидію на оплату житлово-комунальних послуг. У травні змінився порядок нарахування компенсації, і деякі громадяни можуть залишитися без такої допомоги від держави. Кого це стосуватиметься, а також які ще зміни у нарахуванні субсидій будуть з 1 травня, розповіла заступниця директора обласного Департаменту соціального захисту населення Людмила МУСІЯКА під час брифінгу.

11:47 13.05.2021

ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНІ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ БЕРУТЬ УЧАСТЬ У НАВЧАННЯХ З ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ

З 12 травня розпочались навчальні збори з військовозобов’язаними та резервістами військових части з територіальної оборони в місті Ромни. Участь у навчаннях беруть 34 військовозобов’язаних та резервістів з Липоводолинської територіальної громади.

08:23 13.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь