A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради. Члени виконкому прийняли рішення по 11 питаннях.

14:58 07.11.2023

ДАР ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

ДАР ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

В межах кампанії «Шкільні автобуси для України», яку минулого року започаткували Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і перша леді Олена Зеленська, Липоводолинська селищна територіальна громада отримала новий шкільний автобус від Євросоюзу.

13:36 06.11.2023

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ!   Святом людей, які обрали для себе нелегку мiсiю – постiйну, бaгaтогрaнну i всебiчну пiдтримку тa зaхист всiх, хто нaйбiльше цього потребує в нaшому суспiльствi. Професія соціального працівника – це в першу чергу підтримка, милосердя і любов до людей. У наш час ви першими допомагаєте тим, хто втратив дім через війну та вимушений шукати прихисток. Ви щоденно підтримуєте літніх людей, людей з інвалідністю, ветеранів війни, багатодітні та малозабезпечені сім’ї. Усіх, хто опинився у складних життєвих ситуаціях. Не маємо сумніву, шановні працівники соціальної сфери, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади. Прийміть щирі слова вдячності за подвижництво, самовіддане служіння людям та відданість роботі. Бажаю всім миру, щастя, сімейного затишку, міцного здоров’я та відчуття важливості справи, яку ви робите та всім нам скорішої Перемоги!

09:13 05.11.2023

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕВІРЕНО ОБ'ЄКТИ, ЯКІ БУДУЮТЬСЯ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОЇ СУБВЕНЦІЇ

В ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ ПЕРЕВІРЕНО ОБ'ЄКТИ, ЯКІ БУДУЮТЬСЯ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОЇ СУБВЕНЦІЇ

 Днями представниками обласної робочої групи «Прозорість і Підзвітність» за участю першого заступника голови Роменської районної державної адміністрації-начальника районної військової адміністрації Валентини НАЗАРЕНКО та секретаря Липоводолинської селищної ради Ростислава САВЧЕНКА було перевірено хід виконання будівельних робіт на  об’єктах Липоводолинської селищної ради. Це проєкти «Реконструкція протирадіаційного укриття Липоводолинської спеціалізованої школи I-III ступенів» та «Капітальний ремонт будівлі Липоводолинської спеціалізованої школи I-III ступенів Липоводолинської селищної ради по вул. Короленка, 1 смт. Липова Долина Липоводолинського району Сумської області із заміною віконних блоків, дверей та встановлення індивідуального теплового пункту. Коригування». По реконструкції ПРУ закладу освіти відсоток виконання робіт наразі складає близько 60%, терміни виконання робіт продовжено до 15.12.2023. Щодо капітального ремонту будівлі школи – з 16 жовтня розпочато будівельні роботи. Наразі проведено демонтаж вікон та тривають роботи по встановленню вікон. Станом на 02.11.2023 загальна кількість встановлених вікон становить 82 вікна.

17:17 03.11.2023

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ  ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

27 жовтня 2023 року було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини, ініційоване відділом «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради, з метою забезпечення законних прав та інтересів дітей. Засідання очолила перший заступник селищного голови Липоводолинської селищної ради  Ольга ХИЖНЯК.  

16:39 31.10.2023

ГРИП, COVID-19 ТА ГРВІ: ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ СИМПТОМИ ТА ЯК ВБЕРЕГТИСЯ?

ГРИП, COVID-19 ТА ГРВІ: ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ СИМПТОМИ ТА ЯК ВБЕРЕГТИСЯ?

Різниця між грипом, Covid-19 та ГРВІ (гострою респіраторною вірусною інфекцією) насамперед полягає у тому, що збудниками грипу є різні штами вірусу, Covid-19 – коронавірус, вперше виявлений у 2019 році, а збудниками ГРВІ є понад 200 вірусів, які часто не пов’язані генетично та належать до різних груп захворювань.

14:30 27.10.2023

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ НАД СТВОРЕННЯМ БЕЗПЕЧНОГО ПРОСТОРУ ДЛЯ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ ПРОДОВЖУЄМО ПРАЦЮВАТИ НАД СТВОРЕННЯМ БЕЗПЕЧНОГО ПРОСТОРУ ДЛЯ ДІТЕЙ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ

24 жовтня близько сотні ліцеїстів 3-х та 4-х класів Липоводолинського ліцею взяли участь у незвичайному уроці з пожежної та мінної безпеки, який для них провели рятувальники територіального підрозділу ДСНС України та спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі відділу освіти, молоді та спорту Липоводолинської селищної ради.

11:46 27.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь