A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

МІНСОЦПОЛІТИКИ: УКРАЇНЦІ, ЯКІ ОПАЛЮЮТЬ СВОЄ ЖИТЛО ДРОВАМИ ТА ВУГІЛЛЯМ, ОТРИМАЮТЬ ДОДАТКОВУ ПІДТРИМКУ

МІНСОЦПОЛІТИКИ: УКРАЇНЦІ, ЯКІ ОПАЛЮЮТЬ СВОЄ ЖИТЛО ДРОВАМИ ТА ВУГІЛЛЯМ, ОТРИМАЮТЬ ДОДАТКОВУ ПІДТРИМКУ

Щоб кожна родина, яка обігріває своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки.

08:11 14.11.2023

ВАКЦИНАЦІЯ СОБАК І КОТІВ Є КЛЮЧЕМ ДО ПРИПИНЕННЯ ПЕРЕДАВАННЯ СКАЗУ ЯК СЕРЕД ТВАРИН ТАК І ВІД ТВАРИН ДО ЛЮДЕЙ

ВАКЦИНАЦІЯ СОБАК І КОТІВ Є КЛЮЧЕМ ДО ПРИПИНЕННЯ ПЕРЕДАВАННЯ СКАЗУ ЯК СЕРЕД ТВАРИН ТАК І ВІД ТВАРИН ДО ЛЮДЕЙ

Роменське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує, що в рамках реалізації підходу «Єдине здоров’я»  18-19 жовтня 2023 року відбулась конференція щодо сказу в Україні «Співпрацюй, навчайся, ліквідуй», яка організована ВООЗ у співпраці з Держпродспоживслужбою, МОЗ, Центром громадського здоров’я МОЗ (ЦГЗ) та партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією (FAO) і Всесвітньою організацією охорони здоров’я тварин  (WOAN) за фінансової підтримки Уряду Німеччини, мета даної конференції є підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики  сказу. З 2018 року запроваджено глобальний стратегічний план із ліквідації сказу людини, що передається собаками до 2030 року «Нуль до 2023р.»

15:28 13.11.2023

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО МІЖНАРОДНИХ ФОРУМІВ СПІВДРУЖНОСТІ  ТА СПІВПРАЦІ ГРОМАД ЛЬВІВЩИНИ ТА СУМЩИНИ З ГРОМАДАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ "ЗА ЗМІЦНЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ГРОМАД УКРАЇНИ"

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ДОЛУЧИЛАСЬ ДО МІЖНАРОДНИХ ФОРУМІВ СПІВДРУЖНОСТІ ТА СПІВПРАЦІ ГРОМАД ЛЬВІВЩИНИ ТА СУМЩИНИ З ГРОМАДАМИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ "ЗА ЗМІЦНЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ГРОМАД УКРАЇНИ"

Липоводолинська громада долучилася до міжнародних форумів співдружності та співпраці громад Львівщини та Сумщини з громадами Євопейського Союзу "ЗА ЗМІЦНЕННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ГРОМАД УКРАЇНИ". Представники органів місцевого самоврядування ділилися досвідом залучення муніципалітетів Європи до відбудови України, розвитку місцевих економік, використання місцевих ресурсів.  У заході взяв участь виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, який озвучив основні новели бюджетного законодавства та роль всеукраїнських обʼєдань громад у бюджетних процесах. Головна мета форуму - встановлення дружніх партнерських відносин між громадами Львівської та Сумської областей. На одному з попередніх форумів головами громад підписано меморандум про співпрацю між Липоводолинською та Ралівською громадами. На форумі 11 листопада домовилися про співпрацю з Бориславською громадою.

13:26 13.11.2023

ГЕПАТИТ А: ЯК ПЕРЕДАЄТЬСЯ, СИМПТОМИ ТА ПРОФІЛАКТИКА

ГЕПАТИТ А: ЯК ПЕРЕДАЄТЬСЯ, СИМПТОМИ ТА ПРОФІЛАКТИКА

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ в Україні у декількох регіонах зареєстровані спалахи вірусного гепатиту А. Зокрема, спалах захворювання зареєстровано на початку жовтня на Дніпропетровщині; 25 жовтня стало відомо про підтверджених більше ніж 90 випадків захворювання на вірусний гапатит А, 16 з них – у дітей, на Вінничині.

14:10 10.11.2023

«Довідка.Інфо»

«Довідка.Інфо»

Проект Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки «Довідка.Інфо» проводить інформаційну кампанію направлену на інформування населення щодо основ кібербезпеки, протимінної безпеки та алгоритму відшкодування коштів за зруйноване чи пошкоджене майно.

15:58 08.11.2023

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради. Члени виконкому прийняли рішення по 11 питаннях.

14:58 07.11.2023

ДАР ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

ДАР ЛИПОВОДОЛИНСЬКІЙ ГРОМАДІ

В межах кампанії «Шкільні автобуси для України», яку минулого року започаткували Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн і перша леді Олена Зеленська, Липоводолинська селищна територіальна громада отримала новий шкільний автобус від Євросоюзу.

13:36 06.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь