A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

З метою захисту прав дитини та враховуючи найкращі інтереси дітей, 30.08.2022 року  відділом «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради, при головуванні першого заступника  голови Липоводолинської селищної ради  Ольги ХИЖНЯК, проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини, на якому було розглянуто питання про затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини.

15:49 30.08.2022

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДТРИМКА СІМЕЙ ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ПІДТРИМКА СІМЕЙ ВРАЗЛИВИХ КАТЕГОРІЙ

Сім’ї, які опинились в складних життєвих обставинах і потребують соціальної допомоги та підтримки, постійно перебувають під наглядом відділу «Служба у справах дітей» Липоводолинської селищної ради. 

08:52 30.08.2022

26 СЕРПНЯ 2022 РОКУ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ XII СЕСІЇ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

26 СЕРПНЯ 2022 РОКУ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ XII СЕСІЇ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VIII СКЛИКАННЯ

На пленарному засіданні розглянуто ряд питань для забезпечення життєдіяльності громади. З освітніх питань доповідала  головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Наталія Педько. Враховуючи результати опитування та й результати неодноразового обстеження захисних укриттів навчальних закладів громади, абсолютна більшість депутатів проголосували за організацію дистанційної форми навчання. Також депутатами прийнято рішення про закріплення території обслуговування  за закладами  загальної середньої та дошкільної освіти Липоводолинської селищної ради та змінено найменування освітнього  навчального закладу Липоводолинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Липоводолинської селищної ради на Липоводолинський ліцей  Липоводолинської селищної ради.

17:08 29.08.2022

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

29 серпня в Україні вшановують пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

11:12 29.08.2022

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

Шановна Липоводолинська громадо! Щиро вітаю всіх зі святом Днем незалежності! Сьогодні найважливіше свято нашої країни.  31 рік незалежності України стали для українців випробуванням на зрілість, терпіння, толерантність, патріотичність. Наша країна проходить довгий та тернистий шлях змін і реформ за для кращого майбутнього. За ці роки ми довели, що своєю працелюбністю та розумом у змозі поліпшити життя у власній державі, громаді, домі. Але вже цілих шість місяців мусимо ціною тисяч життів  українців боронити нашу землю, наших дітей, майбутнє нашої Батьківщини, і в решті решт незалежність, вистраждану поколіннями українців. Хоча сьогоднішнє державне свято українці відзначають під звуки сирен, зі зброєю в руках, а багато  хто далеко від свого дому, я вірю, що нас і нашу Україну чекає мирне безхмарне майбутне. І ми як громада, як свідомі українці зробимо все, щоб цей день настав швидше, свідомо з почуттям патріотизму, працюючи на благо громади та Батьківщини. Велика шана і подяка нашим воїнам-захисникам, які боронять нас від підступних нападів ворога, аби ми з вами знову могли побачити схід сонця, прокинутись у своїх ліжках, низький вам уклін. В цей День незалежності бажаю всім українця і жителям Липоводолинської громади вірити у свої сили, поважати один одного, любити свою країну, шанувати історію, пам’ятати тих, хто героїчно віддав життя за Україну та її незалежність.

09:36 24.08.2022

23 СЕРПНЯ ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ СЕЛА ЯГАНІВКА

23 СЕРПНЯ ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ СЕЛА ЯГАНІВКА

Дорогі жителі села Яганівка! Від імені всієї Липоводолинської громади та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем села! Бажаю всім жителям села Яганівка в першу чергу мирного неба, процвітання і стабільності, нехай народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку, миру і впевненості у завтрашньому дні. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі і кожній родині.

15:17 23.08.2022

ДОТРИМУЙТЕСЬ ЗАХОДІВ БЕЗПЕКИ У ДНІ ДЕРЖАВНИХ СВЯТ!

ДОТРИМУЙТЕСЬ ЗАХОДІВ БЕЗПЕКИ У ДНІ ДЕРЖАВНИХ СВЯТ!

Шановні жителі  громади! Враховуючи ризики терористичних загроз, ракетних ударів та провокацій з боку російської федерації в День Державного Прапора та в День Незалежності України задля власної безпеки будьте особливо пильними та обережними, уникайте скупчень людей.

15:02 23.08.2022

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА!

З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА!

Шановні жителі Липоводолинської громади та всі українці! Сьогодні День Державного Прапора України. Державний прапор нині не просто символ нашого незламного духу, наша гордість, слава і велич, частинка душі українського народу. Під його знаменем багато поколінь українців йшло до проголошення самостійності України, а нині ціною власного життя боронять нашу землю, незалежність і для них Прапор України – це більше ніж символ, це те що гріє душу, це те що піднімає звитягу, мужність і силу духу. Із ним йдуть в бій, за нього віддають життя. І сьогодні Збройні сили України міцно тримають український прапор, тримають жорстокі удари ворога, а увесь український народ об’єднався задля перемоги над російським агресором.

11:14 23.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь