A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

КОНТРОЛЬНА ПЕРЕВІРКА ЗА МІСЦЕМ ВІДБУВАННЯ ПОКАРАННЯ ЗАСУДЖЕНИМИ ДО ГРОМАДСЬКИХ РОБІТ

КОНТРОЛЬНА ПЕРЕВІРКА ЗА МІСЦЕМ ВІДБУВАННЯ ПОКАРАННЯ ЗАСУДЖЕНИМИ ДО ГРОМАДСЬКИХ РОБІТ

Відповідно до вимог чинного законодавства начальником Роменського районного сектору №1 Олександром ВЕЛИКОДНИМ  черговий раз здійснено контрольну перевірку за місцем відбування покарання засудженої С до  громадських робіт, за результатами якої складено відповідний акт.

14:42 23.09.2022

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЗІ СЛУЖБОЮ ПРОБАЦІЇ

РОБОЧА ЗУСТРІЧ ЗІ СЛУЖБОЮ ПРОБАЦІЇ

23.09.2022 року в Липоводолинській районній філії Сумського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч заступника директора Липоводолинської районної філії Сумського обласного центру зайнятості Віктора ДУЖАКА з начальником Роменського районного сектору №1 філії державної установи «Центр пробації» в Сумській області Олександром ВЕЛИКОДНИМ.

13:57 23.09.2022

ЯКІ ЛІКИ МОЖНА БЕЗОПЛАТНО ОТРИМАТИ ПРИ ЛІКУВАННІ У СТАЦІОНАРІ ТА АМБУЛАТОРНО

ЯКІ ЛІКИ МОЖНА БЕЗОПЛАТНО ОТРИМАТИ ПРИ ЛІКУВАННІ У СТАЦІОНАРІ ТА АМБУЛАТОРНО

Повномасштабна війна, розв’язана російською федерацією, не тільки нищить інфраструктуру України, позбавляє життя її захисників і захисниць, а й відбивається, на жаль, на стані здоров’я – фізичного чи психічного – майже кожного українця.

11:37 23.09.2022

ДЕПУТАТИ ПОГОДИЛИ ЗМІШАНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ ДЛЯ УЧНІВ КАЛІНІНСЬКОЇ ЗОШ

ДЕПУТАТИ ПОГОДИЛИ ЗМІШАНУ ФОРМУ НАВЧАННЯ ДЛЯ УЧНІВ КАЛІНІНСЬКОЇ ЗОШ

На засіданні сесії Липоводолинської селищної ради, яка відбулась 22 вересня 2022 року під головуванням селищного голови Володимира ШТАНЬКА, депутатами розглянуто питання щодо визначення форми організації  освітнього процесу у Калінінській ЗОШ І-ІІ ступенів Липоводолинської селищної ради. Батьки та вчителі села Суха Грунь звернулися до депутатів з проханням розглянути питання щодо навчання дітей за змішаною формою. Відповідно до Акту повторного обстеження комісією наявного в даному закладі освіти підвального приміщення, визначено рекомендувати його до використання як найпростіше укриття, яке може вмістити до 100 осіб. Зараз у Калінінській ЗОШ І-ІІ ступенів навчається 40 учнів (6 повних класів). За результатами поіменного голосування прийнято рішення щодо організації змішаної форми навчання у вище зазначеному закладі.

20:26 22.09.2022

ПРО ПЕНІТЕНЦІАРНУ ПРОБАЦІЮ

ПРО ПЕНІТЕНЦІАРНУ ПРОБАЦІЮ

21 вересня 2021 року відбулась робоча зустріч між представниками  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Липоводолинської селищної ради та начальником Роменського РС№1 філії ДУ «Центр пробації» в Сумській області Олександром ВЕЛИКОДНИМ.

13:38 22.09.2022

ЩО РОБИТИ РІДНИМ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ, ЯКЩО ВІН ЗНИК БЕЗВІСТИ АБО ПОТРАПИВ У ПОЛОН?

ЩО РОБИТИ РІДНИМ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦЯ, ЯКЩО ВІН ЗНИК БЕЗВІСТИ АБО ПОТРАПИВ У ПОЛОН?

Перше – потрібно подати відповідну заяву до територіального підрозділу Національної поліції України (102 (цілодобово) або телефон гарячої лінії (0894) 200-18-67). Звернутися до місцевого підрозділу спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері із заявою про розшук військовополоненого. Звернутися до військової частини, де проходив службу зниклий або полонений.

09:37 20.09.2022

УВАГА - ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ВИДАЧА ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

УВАГА - ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ВИДАЧА ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

20 вересня з 8.00 до 12.00 год Гуманітарним штабом Липоводолинської селищної ради в приміщенні спортивної зали Липоводолинського ліцею буде продовжено видачу продуктових наборів для дітей, пенсіонерів та ВПО, які раніше ще не отримували. При собі мати паспорт та підтверджуючі відповідний статус документи (свідоцтво про народження дитини, пенсійне посвідчення, довідка ВПО).   

09:59 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь