Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

РЕЗОЛЮЦІЯ ЄВРОПАРЛАМЕНТУ: ПРИМУСОВА ДЕПОРТАЦІЯ УКРАЇНЦІВ РОСІЙСЬКИМИ ЗАГАРБНИКАМИ – ГЕНОЦИД!

РЕЗОЛЮЦІЯ ЄВРОПАРЛАМЕНТУ: ПРИМУСОВА ДЕПОРТАЦІЯ УКРАЇНЦІВ РОСІЙСЬКИМИ ЗАГАРБНИКАМИ – ГЕНОЦИД!

15 вересня Європейський Парламент ухвалив резолюцію  із засудженням політики насильницької депортації громадян України, яку провадить російський агресор на тимчасово окупованих територіях України.

13:43 17.09.2022

ДОПОМОГА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

ДОПОМОГА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИМ ОСОБАМ

15 вересня першою заступницею голови Роменської РДА Валентиною Назаренко разом із народним депутатом Верховної Ради України Максимом Гузенком було відвідано родину внутрішньо переміщених осіб із м.Ізюм Харківської області. До місцевих органів влади надійшло звернення з проханням забезпечити дівчинку шкільним приладдям одягом та іншим. Під час воєнних дій родина втратила житло та майже все майно. В Липоводолинську громаду родина приїхала в червні місяці. Під час візиту дівчинці Аріні, яка цього річ вперше пішла до школи, поважними гостями було вручено продукти харчування, одяг, різні засоби для навчання, шкільна канцелярія, іграшки. Від голови Роменської районної військової адміністрації Дениса Ващенка дівчинці передано планшет  та побажання найкращих успіхів у навчанні. 

15:25 16.09.2022

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

14 вересня на засіданні виконавчого комітету Липоводолинської селищної ради розглядались ряд питань: про компенсацію витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану; про переведення нежитлового приміщення в житлове; про взяття на квартирний облік для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Під час засідання схвалено Програму підтримки військових частин, інших військових формувань і установ Збройних сил України, залучених до забезпечення національної безпеки та оброни на 2022-2023 роки. З поміж інших розглядалось питання організації суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану, для зареєстрованих безробітних та інших незайнятих осіб.

15:41 14.09.2022

УВАГА! ВИДАДАЧА ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

УВАГА! ВИДАДАЧА ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ

Завтра, 14 вересня, буде здійснюватись видача продуктових наборів для дітей віком до 14 років (окрім дітей з багатодітних родин, які вже раніше отримували) (при собі мати свідоцтво про народження дитини та паспорт одного з батьків).

15:46 13.09.2022

СПІВПРАЦЯ З GIZ

СПІВПРАЦЯ З GIZ

Днями, Липоводолинська селищна рада отримала допомогу для закладів соціального захисту та медичного обслуговування: засоби особистої гігієни та побутову хімію, матраци, ковдри, постільну білизну, вогнегасники, рушники, каремати та ін.

10:59 10.09.2022

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЖИТЛА, ЯКІ БЕЗКОШТОВНО ПРИХИСТИЛИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ЖИТЛА, ЯКІ БЕЗКОШТОВНО ПРИХИСТИЛИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

З 8 вересня  2022 року відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради розпочинає наповнення,  запровадженої Інформаційно-аналітичної системи, яка значно прискорить фінансування та опрацювання заяв на отримання компенсації.

11:00 09.09.2022

9 ВЕРЕСНЯ ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛИЩА ЛИПОВА ДОЛИНА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

9 ВЕРЕСНЯ ДЕНЬ ВИЗВОЛЕННЯ СЕЛИЩА ЛИПОВА ДОЛИНА ВІД ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Саме 9 вересня 1943 року, в часи ІІ Світової війни, рівно 79 років тому, наше селище було визволено від нацистських окупантів. Радість і сльози, біль і надія - все переплелося у одному слові ВИЗВОЛЕННЯ.

10:58 09.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь