A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗБЕРІМОСЬ РАЗОМ, ЩОБ ВШАНУВАТИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ…

ЗБЕРІМОСЬ РАЗОМ, ЩОБ ВШАНУВАТИ ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯ…

Сьогодні, 23 березня, додому на вічний спочинок повертається Захисник України, житель села Панасівка, полеглий в боях у Бахмутському районі – Євенко Віктор Миколайович (16.11.1987 – 18.03.2023 р.р.).

13:49 23.03.2023

ТРИ ГРОМАДИ З СУМЩИНИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ НАД ПОСИЛЕННЯМ СВОЄЇ ЦИФРОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ

ТРИ ГРОМАДИ З СУМЩИНИ ПРАЦЮВАТИМУТЬ НАД ПОСИЛЕННЯМ СВОЄЇ ЦИФРОВОЇ СПРОМОЖНОСТІ

Мова йде про Зноб-Новгородську, Липоводолинську та Тростянецьку громади, які було відібрано для участі у п’ятимісячній тренінговій програмі «Акселератор цифрової стійкості «Громада 4.0». Програма розроблена міжнародною організацією SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою»

14:55 22.03.2023

СУМНА ЗВІСТКА ЗНОВУ СКОЛИХНУЛА НАШУ ГРОМАДУ…

СУМНА ЗВІСТКА ЗНОВУ СКОЛИХНУЛА НАШУ ГРОМАДУ…

18 березня 2023 року, в боротьбі за незалежність та свободу нашої держави при виконанні бойового завдання в Бахмутському районі Донецької області внаслідок артобстрілу загинув 35-річний житель села Панасівка, сержант Євенко Віктор Миколайович.

16:00 21.03.2023

РОЗРОБЛЕНО «ПАМ’ЯТКУ УЧАСНИКАМ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ: ПРАВА, ОБОВ’ЯЗКИ ТА ГАРАНТІЇ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ»

РОЗРОБЛЕНО «ПАМ’ЯТКУ УЧАСНИКАМ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ: ПРАВА, ОБОВ’ЯЗКИ ТА ГАРАНТІЇ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ»

Вона складається з шести розділів та створена з метою забезпечення військовослужбовців базовою інформацією щодо пільг, прав, обов’язків і соціальних гарантій, а також – надання рекомендацій щодо порядку дій в певних ситуаціях.

08:33 21.03.2023

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, СПЛАЧУЙТЕ КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ ВЧАСНО

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, СПЛАЧУЙТЕ КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ ВЧАСНО

В умовах війни багато хто не зможе повністю і вчасно оплатити комунальні платежі. Але усім нам важливо, щоб комунальні підприємства працювали. А для цього їм потрібні кошти, в тому числі і ті, які  комунальне підприємство "ЖКГ «Липоводолинське» та комунальне підприємство ГВП «Комунпослуга» отримують щомісяця від нас з вами за спожиті послуги. Адже оплата споживачами житлово-комунальних послуг впливає на роботу підприємств галузі. Несплата ж може призвести до проблем у роботі постачальників. 

09:30 20.03.2023

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ПРИЙМЕ УЧАСТЬ У АКСЕЛЕРАЦІЙНІЙ ПРОГРАМІ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» ВІД SOCIALBOOST ТА МІНЦИФРИ  «ГРОМАДА 4.0»

ЛИПОВОДОЛИНСЬКА ГРОМАДА ПРИЙМЕ УЧАСТЬ У АКСЕЛЕРАЦІЙНІЙ ПРОГРАМІ «U-LEAD З ЄВРОПОЮ» ВІД SOCIALBOOST ТА МІНЦИФРИ «ГРОМАДА 4.0»

Громада 4.0 — це п’ятимісячна акселераційна програма для представників органів місцевого самоврядування, яка допоможе створити та імплементувати диджитальні проєкти для громад задля забезпечення стійкості під час війни та потреб відбудови у майбутньому. Учасники програми Громада 4.0 приєднаються до всеукраїнського руху цифрової трансформації та виведуть роботу громад на новий рівень, впроваджуючи вже існуючі технології та розробляючи нові диджитал-рішення.

11:23 16.03.2023

14 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

14 БЕРЕЗНЯ - ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО ДОБРОВОЛЬЦЯ

День українського добровольця бере свій початок з не так далекого героїчного 2014 року. 14 березня 2014 року 500 добровольців з Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці, щоб створити добровольчий батальйон Національної Гвардії України й піти захищати Батьківщину .

08:51 14.03.2023

УРОК-МАНДРІВКА «КЛАСОМ БЕЗПЕКИ»

УРОК-МАНДРІВКА «КЛАСОМ БЕЗПЕКИ»

В межах реалізації всеукраїнського проєкту "Клас безпеки", на базі Беївського ліцею Липоводолинської селищної ради представниками естренних служб з учнями початкових класів був проведений урок-мандрівка «Класом безпеки». Метою даного проєкту є систематична підготовка дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя, ознайомлення з правилами пожежної, мінної безпеки, формування навичок самозахисту, надання домедичної допомоги, рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

08:11 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь