Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Перелік актуальних грантових програм від міжнародних донорських та національних організацій

Бізнес-можливості для підприємців

До вашої уваги перелік актуальних бізнес-можливостей, серед яких гранти, пільгові кредити, стажування, бізнес-інкубатори та державні програми підтримки.

09:43 28.08.2023

ГРАНТИ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ

Німецька федеральна компанії з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підвищення конкурентоспроможності економіки України, покращення інституційних та регуляторних умов на національному та місцевому рівнях, завдяки яким малі та середні підприємства (МСП) можуть скористатися новими економічними перспективами, які пропонує Угода про асоціацію з ЄС.

13:37 22.08.2023

ТРИВАЄ ПРИЙОМ ЗАЯВОК ДЛЯ ОТРИМАННЯ СПЕЦІАЛЬНОЇ БЮДЖЕТНОЇ ДОТАЦІЇ ЗА УТРИМАННЯ КОРІВ

У 2023 році одним з напрямків Програми розвитку агропромислового комплексу Сумської області на період до 2027 року є виплата спеціальної бюджетної дотації за утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності.

15:55 15.08.2023

НЕ ВТРАЧАЙТЕ МОЖЛИВОСТІ ОТРИМАТИ ДО 1 500 ДОЛЛ. США НА ВІДНОВЛЕННЯ АБО ЗАПОЧАТКУВАННЯ ВЛАСНОЇ СПРАВИ У АГРОСФЕРІ!

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps продовжує Програму підтримки економічної стійкості України, яка допоможе дрібним фермерам відновити, розширити або започаткувати нову присадибну чи фермерську діяльність.

10:03 14.08.2023

ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ «ВЕСТ ЮКРЕЙН ДІДЖИТАЛ» ІНФОРМУЄ: ПРОДОВЖЕНО ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ФІНАНСОВУ ДОПОМОГУ ДЛЯ РЕЛОКОВАНОГО БІЗНЕСУ

Міжнародна гуманітарна організація Mercy Corps в партнерстві з Громадською організацією «Вест Юкрейн Діджитал» продовжує прийом заявок в рамках відкритої Програми підтримки економічної стійкості України, спрямовану на надання фінансової допомоги для малого та середнього бізнесу, який знаходиться в процесі релокації через війну або вже релокований до Київської, Івано-Франківської, Львівської та Тернопільської областей. Програма сприятиме підвищенню здатності ВПО та осіб, які постраждали внаслідок бойових дій, протистояти несприятливим соціальним та економічним умовам та допоможе бізнесу адаптуватися до мінливих умов та створити або зберегти робочі місця для ВПО та постраждалого населення.

09:55 10.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь