Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Перелік актуальних грантових програм від міжнародних донорських та національних організацій

ДЕРЖПІДТРИМКА АГРАРІЇВ – 2024

За повідомленням Міністерства аграрної політики та продовольства України у проекті Державного бюджету на 2024 рік передбачено наступні напрями видатків для підтримки аграріїв:

13:55 09.11.2023

Добірка конкурсів та грантових можливостей

Актуальна добірка конкурсів та грантів, корисних як для громад, так і для організацій громадянського суспільства, ініціативних груп, благодійних організацій, дрібних фермерів та домогосподарств, ВПО, молоді, підприємців.

10:36 02.11.2023

ДЕРЖАВНИЙ АГРАРНИЙ РЕЄСТР

У 2023 році діють різні програми підтримки від іноземних донорів для сільгосптоваровиробників за різними напрямами.

10:49 27.10.2023

ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ МАЛО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ! НА СУМЩИНІ СТАРТУЄ ГРАНТОВА ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ МАЛОГО ТА МІКРОБІЗНЕСУ

Представникам малого та мікробізнесу  радимо звернути увагу на проєкт грантової допомоги  для відновлення та підтримки економічного розвитку в постраждалих районах Сумської області. Ось реальна можливість фінансової підтримки вашого підприємства для переробки сільського-господарської продукції, випікання хлібо-булочних виробів чи переробки м`ясомолочної продукції, або інше.

14:55 23.10.2023

Конкурс міні-грантів на дослідницькі проєкти в громадах

На конкурсних засадах буде надано два міні-гранти по 5 000 євро на реалізацію дослідницьких проєктів. Переможці отримають також консультаційну та експертну підтримку щодо розробки дизайну дослідження і його методологічної реалізації. 

10:14 13.10.2023

CIPE надасть гранти для асоціацій та організацій підтримки жіночого підприємництва

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) оголосив про можливість отримання фінансової підтримки для організацій та асоціацій підтримки жіночого підприємництва. Проект спрямований на зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період, з акцентом на інтеграцію жінок внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Метою CIPE є підтримка місцевих бізнес-спільнот та регіональних підрозділів всеукраїнських асоціацій жіночого бізнесу в сприянні співпраці з місцевою владою, та проведення адвокаційних кампаній з метою підвищення ролі жінок в економічному відродженні України.  

10:10 13.10.2023

МІКРОГРАНТИ ВІД Helvetas Swiss Intercooperation

Мікрогранти від Helvetas Swiss Intercooperation, який фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) в рамках проекту “Підтримка відновлення соціальної та фінансової стійкості громад у постраждалих від війни громадах на сході та заході України” для роботодавців, що ведуть свою діяльність у Харківській, Сумській та Полтавській областях, для надання їм підтримки у стажуванні незайнятих.

16:02 04.10.2023

КОНКУРС "CIPE"

Мета: Проект спрямований на зміцнення економічних можливостей жінок під час війни та у післявоєнний період, з акцентом на інтеграцію жінок внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Метою CIPE є підтримка місцевих бізнес-спільнот та регіональних підрозділів всеукраїнських асоціацій жіночого бізнесу в сприянні співпраці з місцевою владою, та проведення адвокаційних кампаній з метою підвищення ролі жінок в економічному відродженні України.

15:54 04.10.2023

НАДАННЯ ВАУЧЕРІВ ДЛЯ ПІДТРИМКИ ЗДОРОВ’Я СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини розпочинає програму підтримки здоров'я сільськогосподарських тварин, яких утримують малі сільські домогосподарства.

08:15 07.09.2023

ГРАНТИ 4000, 10000 ТА 25000 ЄВРО ДЛЯ БІЗНЕСУ ВІД «EU4BUSINESS: ВІДНОВЛЕННЯ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ТА ІНТЕРНАЦІОНАЛІЗАЦІЯ МСП»

Наразі GIZ реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для малих та середніх підприємств, а також підтримку інновацій та експорту.

15:10 04.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь