A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ДО УВАГИ ЛИПОВОДОЛИНЦІВ !

КП ЖКГ «Липоводолинське» інформує: 31.07.2023 р. з 15:00 до  06:00 год 01.08.2023 р. – буде відсутнє водопостачання на водозаборі №1 у зв’язку з дезінфекцією водопровідної мережі та водонапірної башні.

10:48 28.07.2023

УВАГА, ВЕТЕРАНАМ ТА ЧЛЕНАМ ЇХНІХ РОДИН!

Стартує реєстрація на участь у проєкті «Територія відновлення та розвитку,  де будуть проводитися безкоштовні онлайн тренінги з працевлаштування та відкриття власного бізнесу. Тренінги почнуться вже в серпні і триватимуть до листопада. По закінченню навчальних курсів ви зможете:  - майстерно писати резюме  - проходити співбесіди  - писати бізнес-план  - розробити власний стартап  - залучити коштів для відкриття власного бізнесу  - просунути власну справу Спочатку на вас чекають тренінги з психологічного відновлення, далі лекції HR спеціалістів та бізнес-тренерів щодо успішного працевлаштування та відкриття власної справи. Коли ваш бізнес успішно стартуватиме, ми супроводжуватимемо вас на початку вашої діяльності, надамо менторську підтримку вашому проєкту. Поки до програми можуть долучитися мешканці таких областей:  - Кіровоградської  - Івано-Франківської  - Львівської  - Чернігівської  - Сумської  - Житомирської  - Одеської  - Дніпропетровської  - Полтавської  - Київської  - Закарпатської областей Чекаємо на ваші анкети! 

10:09 26.07.2023

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ЛИПОВОДОЛИНЩИНИ!

За повідомленням НЕК «Укренерго», з 21 липня по 6 серпня, заплановане виведення в аварійний ремонт магістральної повітряної лінії 330 кВ, у Центральному регіоні ОЕС України, для проведення відновлювальних робіт.

15:32 25.07.2023

УКРПОШТА ПРИЙМАЄ СПЛАТУ ПОДАТКІВ ЗА ЗЕМЛЮ, НЕРУХОМЕ МАЙНО ТА ІНШІ ПЛАТЕЖІ

Національний оператор поштового зв'язку України АТ «Укрпошта» повідомляє про можливість сплати податку на нерухоме майно, плати за землю та інших обов'язкових платежів до бюджету найбільш зручним способом за вигідним тарифами:

09:17 21.07.2023

РОЗРОБЛЕНО ЗРАЗКИ ДОГОВОРІВ ПРО ВОЛОНТЕРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ

Національна соціальна сервісна служба України (далі – Нацсоцслужба) спільно з Центром демократії та верховенства права (далі – ЦЕДЕМ) розробили зразок договору про провадження волонтерської діяльності між органами місцевого самоврядування/органами державної влади та волонтером.

08:40 20.07.2023

#РОЗКВІТАЙ З ДОНОРUA: ПОНАД 3000 ЗАРЕЄСТРОВАНИХ ДОНОРІВ, 14 ПОДІЙ ТА 8 НОВИХ МОТИВАЦІЙНИХ ІСТОРІЙ ПРО ДОНОРСТВО ЗА МІСЯЦЬ КАМПАНІЇ

Місяць тому, 14 червня, у Всесвітній день донора, ми розпочали кампанію #Розквітай за підтримки Міністерства охорони здоров'я України, Українського центру трансплант-координації та за участі Національної служби здоров'я України, а також амбасадорки кампанії співачки KOLA. До урочистостей разом з Києвом долучилися 12 міст: відсвяткували донацією на честь Всесвітнього дня донора; а в 6 містах – Дніпрі, Черкасах, Миколаєві, Тернополі, Вінниці та Кропивницькому – команди центрів крові разом з волонтерами ДонорUA висадили гортензії – символ кампанії #Розквітай. За місяць від початку кампанії на платформі ДонорUA вже зареєструвалися понад 3000 нових донорів, з них понад 900 вже встигли поділитися кров’ю.

09:51 17.07.2023

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

З метою забезпечення громадського порядку, недопущення втрат серед цивільного населення і перешкоджанню руйнування об’єктів критичної інфраструктури та житлового призначення, на виконання вимог Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 року №573 «Питання запровадження та здійснення деяких заходів правового режиму воєнного стану», розпорядження  голови Роменської районної державної адміністрації - начальника районної військової адміністрації від 09.03.2023 року №28-ОД «Про запровадження комендантської години», листа коменданта Сумської області та м. Суми від 04.07.2023 року №2051 просимо негайно вжити заходи щодо виконання спеціального режиму світломаскування у темну пору доби (з 23:00 до 4:00 ): забезпечити вимкнення вуличного освітлення та освітлення територій, будівель, споруд, закладів, паливних заправок, вивісок, рекламних щитів тощо.

08:34 13.07.2023

ДПС РОЗМІСТИЛА НА ВЕБПОРТАЛІ РОЗ’ЯСНЕННЯ ЩОДО ПОЛОЖЕНЬ ЗАКОНУ № 3050-ІХ

Державна податкова служба України розмістила на вебпорталі роз’яснення щодо  положень закону від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ про звільнення, в тому числі через потенційну загрозу забруднення вибухонебезпечними предметами, від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно, щодо загальної можливості для платників податків, зокрема з боку приватних підприємств, без визначення територій, порядку та інших критеріїв подавати повідомлення про можливість/неможливість сплачування податків. Ознайомитися з роз’ясненнями можна за такими посиланнями:

08:31 13.07.2023

УВАГА! ДОЛУЧАЙТЕСЬ ДО ПРОВЕДЕННЯ ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНЯ ЗАЛУЧЕННЯ МЕШКАНЦІВ, У Т.Ч. ВПО ДО ПРОЦЕСУ ВІДБУДОВИ

ГС "Центр розвитку інновацій" спільно з Мінвідновленням розпочали дослідження рівня залучення мешканців, у т.ч. ВПО до процесу відбудови. За результатами дослідження буде розроблено технічне завдання для майбутнього модуля е-демократії, який стане невід'ємною частиною екосистеми управління відбудовою інфраструктури - DREAM (https://dream.gov.ua/special/eDem).

08:24 13.07.2023

ДО ВІДОМА ДЕПУТАТІВ! ВІДБУДЕТЬСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ!

Повідомляємо, що позачергове засідання сесії Липоводолинської селищної ради восьмого скликання відбудеться 11.07.2023 року о 10:00 годині в залі засідань за адресою: вул. Полтавська, 32, смт Липова Долина.

16:18 10.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь