A A A K K K
для людей із порушенням зору
Липоводолинська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

ДО ВІДОМА СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ, ВИРОБНИКІВ ТА ПЕРЕРОБНИКІВ АГРОПРОДУКЦІЇ

Данська рада у справах біженців (далі - DRC) реалізує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні* за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва і уряду Великої Британії.

14:08 01.02.2023

ОПИТУВАННЯ ВЕТЕРАНІВ/ВЕТЕРАНОК ДЛЯ ВИЯВЛЕННЯ ЗАЦІКАВЛЕНИХ У СТВОРЕННІ ТА РОЗБУДОВІ СІМЕЙНИХ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ

Всеукраїнською громадською організацією «Національна асоціація  сільськогосподарських  дорадчих  служб України»  проводиться опитування ветеранів/ветеранок для виявлення зацікавлених у створенні та розбудові сімейних фермерських господарств. Анкета для заповнення розміщена за посиланням: https://forms.gle/4qu5vuxTa1q1aYUv7.

09:33 27.01.2023

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ОБЛАСТІ

З 1 січня 2022 року екстрене повідомлення про звернення потерпілого з посиланням на нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві (далі – Екстрене повідомлення) до Фонду соціального страхування не надсилається. Це обумовлено тим, що з 1 січня 2022 року уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.

15:17 09.01.2023

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ СУМЩИНИ

З 1 січня 2022 року повідомлення про нещасний випадок та/або гостре професійне захворювання (отруєння) на виробництві (далі – Повідомлення) до Фонду соціального страхування не надсилається. Це обумовлено тим, що з 1 січня 2022 року уповноваженим органом управління в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування є Пенсійний фонд України.

15:16 09.01.2023

У 2022 РОЦІ ПРАЦІВНИКИ СУМЩИНИ ОТРИМАЛИ МАЙЖЕ 325 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ ВИПЛАТ ЗА ДЕРЖАВНИМ СОЦІАЛЬНИМ СТРАХУВАННЯМ

Система соціального страхування України витримала всі виклики повномасштабного вторгнення – виплати лікарняних і декретних допомог, допомог на поховання, щомісячних та одноразових страхових виплат тощо не призупинялись попри бойові дії.

09:29 05.01.2023

ВАЖЛИВО! ПРО НАДАННЯ РЕЄСТРАЦІЙНИХ ПОСЛУГ ЧЕРЕЗ ВІДДІЛ ЦНАП ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Запрошуємо  отримати якісні, у строк адміністративні послуги з державної реєстрації права власності на нерухоме майно ( житло, земля) та державної реєстрації речового права, похідного від права власності ( реєстрація договорів оренди земельних ділянок) через відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської  селищної ради за адресою: вул. Полтавська,17, смт Липова Долина, Роменський район, Сумська область, телефон для довідок : (099) 524- 74-69.  

15:14 02.01.2023

ЩОДО ОТРИМАННЯ ВІДОМОСТЕЙ З ДЕРЖАВНОГО ЗЕМЕЛЬНОГО КАДАСТРУ У ФОРМІ ВИТЯГУ З ДЗК

Відділ “Центр надання адміністративних послуг” Липоводолинської селищної ради надає адміністративні послуги щодо отримання відомостей з Державного земельного кадастру (ДЗК) у формі Витягу з ДЗК.

15:01 02.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь